A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Село Моринці – фіналіст конкурсу «Неймовірні села України 2017»

Дата: 18.07.2017 12:49
Кількість переглядів: 820

 

Село Моринці – фіналіст конкурсу «Неймовірні села України 2017»На початку квітня 2017 року за ініціативи онлайн-ресурсу AgroPortal.ua та асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, оголошено про старт II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017».

Метою конкурсу є підтримка перших кроків та ініціатив тих громад, які дійсно хочуть розвиватися, створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу, відновлення інфраструктури тощо. Заявки на участь у конкурсі подали більше 300 сіл з різних областей України. За результатами вивчення матеріалів члени експертної ради визначили 20 сіл-претендентів, до переліку яких потрапило й село із Черкащини – Моринці Звенигородського району.

Днями розпочалося онлайн-голосування та паралельне виставлення балів селам-конкурсантам членами експертної ради. Тому нашим землякам із с. Моринці дуже важлива підтримка небайдужих черкащан, важливий кожен голос за їхнє село. Перемога в конкурі це не лише нагода залучити додаткові кошти на розвиток сільської території, але й добра нагода для Черкаської області в цілому заявити про багату історико-культурну спадщину нашого краю.Село Моринці – фіналіст конкурсу «Неймовірні села України 2017»

Підтримати наших земляків можна тут:AgroPortal.ua.

Загальний призовий фонд конкурсу становить 150 тис. грн. Ці кошти між переможцями будуть розподілені наступним чином: І місце – 50%, ІІ місце – 20%, ІІІ – 10%. Ще 20%, що залишаться від загальної суми призового фонду, буде рівномірно розподілено між 4-6 місцями. Вручені сертифікати дають можливість безкоштовно отримати від організаторів необхідний інвентар на розвиток громади. Також село-переможець конкурсу отримає унікальну можливість відвідати восени цього року Німеччину та ознайомитись із досвідом розвитку в країні державного управління та коопераційного самоврядування. Крім того, Посольство Франції в Україні надасть премію у розмірі 50 тис. грн. за внесок у збереження навколишнього середовища та біорізноманіття.

Результати конкурсу, переможців та місце проведення нагородження буде озвучено у День незалежності України – 24 серпня цього року. 


За матеріалами сайту "Черкаська обласна рада"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь