A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Ефективна співпраця із сільськогосподарським підприємством

Дата: 14.11.2018 12:57
Кількість переглядів: 631

Роботодавці завжди є  клієнтами служби зайнятості та її соціальними партнерами у питаннях покращення соціально-економічної ситуації в регіоні, тому основним завдання фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородської районної філії є налагодження ефективної співпраці з усіма роботодавцями району.

Основою конструктивного співробітництва з роботодавцями є якісне та швидке забезпечення підприємств потрібними працівниками, проведення професійного навчання необхідних спеціалістів з числа безробітних, підбір працівників для виконання тимчасових робіт, що дає змогу через легальну найману робочу силу збільшувати, як прибутковість підприємства, так і надходження ЄСВ та інших податків до району.

Вже не перший рік Звенигородська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості співпрацює з Селянським фермерським господарством «Володимир», яке займається вирощуванням зернових і технічних культур, тому потреба в кадрах тут відчувається з ранньої весни та до пізньої осені. В ході співпраці фахівцями відділу взаємодії з роботодавцями постійно вивчається перспективна та поточна потреба в робітничих кадрах, можливості укомплектування кадрами шляхом попереднього професійного навчання та необхідність залучення безробітних до робіт тимчасового характеру в даному сільськогосподарському підприємстві.

З початку року СФГ «Володимир» надало інформацію про 12 вакантних робочих місць за робітничим професіями. Фахівцями Звенигородської філії оперативно було здійснено підбір необхідних робітників та за результатами співбесіди з роботодавцем, після проходження курсів підвищення кваліфікації, безробітні були працевлаштовані до СФГ «Володимир».  Крім того, за той самий період, господарство було забезпечено 25 працівниками з числа безробітних для проведення робіт тимчасового характеру. 

Голова селянського фермерського господарства «Володимир» Віктор Черевко відмічає: «Під час проведення польових робіт, коли неможна згаяти жодної погожої днини, потреба у кваліфікованих робітниках є дуже гострою. Але, завдяки плідній співпраці із службою зайнятості, з року в рік господарство оперативно та якісно укомплектовується робітничими кадрами.»

Беззаперечно, що користь від такої взаємодії служби зайнятості та роботодавців для суспільства очевидна: роботодавці забезпечуються необхідною робочою силою, пошукачі роботи отримують робочі місця, самореалізуються та покращують своє матеріальне становище та, як результат, покращується соціально-економічна картина району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь