A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Коли душа співає

Дата: 30.06.2017 13:02
Кількість переглядів: 865

Свято молодості, що відшуміло минулого тижня у міському парку відпочинку, об'єднало талановитих людей різного віку, різних професій, різних поколінь і вподобань, а, головне, молодих душею.

Саме цього дня вже вдруге зібралися автори, виконавці, шанувальники авторської та бардівської пісні. І линула вона містом – запальна народна, лірична тужлива, сучасна волелюбна. Цьогоріч на фестиваль «Мелодії сердець Кобзаревого краю» з'їхалися талановиті, цікаві, креативні, і супер-позитивні учасники з Ватутіного, Шевченкового, Моринців, Княжі, Озірни, і, звичайно, із Звенигородки. Їх було понад два десятки.

Відкрив пісенний фестиваль його засновник і організатор голова районної ради Володимир Кучер, який привітав учасників заходу, подякував глядачам, котрі прийшли підтримати виконавців, та висловив сподівання, що фестиваль «Мелодії сердець Кобзаревого краю» увійде в перелік районних традиційних свят.

Свято розпочав драйвовий рок-гурт «Проти правил» з Ватутіного. А краяни, налаштувавшись на романтичну хвилю з піднесенням поринули у світ високого мистецтва. Яскравих фарб додали заходу ватутінський гурт «Посткриптум». У захопленні  публіка була від віртуозної гри звенигородчанки-скрипальки Ірини Загородньої. Романтичними мотивами радували родина із Шевченкового Наталія Карпенко і Вадим Пріщепов, Олександр та Каріна Олійники з Озірни, Володимир та Олена Хлівні із Ватутіного. А ноги йшли самі до танку, коли гурт «Троїсті музики» виплітали «Вінок українських мелодій». «Браво!» лунало для моринчан Євгенія Шульги і найстарішого учасника фестивалю Миколи Шліхти, для княжанина Андрія Свердліченка, звенигородчан Дмитра Савіцького, Валерія Терещенка. Бурхливих овацій удостоїлися тріо у складі Олександра Яровенка, Тетяни Калити і Надії Шеляг (районний Будинок культури). Кожен учасник з рук голови районної ради Володимира Кучера отримав диплом та статуетку – символ ІІ пісенного фестивалю  «Мелодії сердець Кобзаревого краю».

- Прагнемо не просто урізноманітнити приємний відпочинок та зробити цікавим дозвілля звенигородчан, але й віднайти невідомі таланти серед людей, які живуть поряд з нами. Саме такі творчі особистості змушують душу плакати і сміятись, тож хочемо їх підтримати та згуртувати. Не дарма наш фестиваль має назву «Мелодії сердець Кобзаревого краю»», - підсумовує Володимир Петрович.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь