A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання постійних комісій районної ради

Дата: 23.09.2016 14:07
Кількість переглядів: 1344

     В ході підготовки до чергової сесії,  відбулося засідання постійних комісій районної ради на яких були розглянуті питання, що виносяться на розгляд сесії районної ради.

  Члени постійної комісії з питань комунальної, власності, розвитку комунального господарства, транспорту, зв’язку (голова Неумитий В. І.) розглянули такі питання:

-  Про районну програму фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територією  Черкаської області, на 2016-2018 роки.

- Лист Звенигородської РДА від 07.06.2016 №495/01-39  про передачу вартості виконаних робіт завершених будівництвом об`єктів.

- Лист Звенигородського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів від 16.06.2016 №508/01-19  про забезпечення належним приміщенням для обладнання сенсорної кімнати та кабінету фізичної реабілітації.

- Лист  архівного відділу  від 16.06.2016 №509/01-39 про сприяння у вирішенні питання виділення  коштів на ремонт ганку та східців та встановлення захисного піддашку над ганком.

  Постійною комісією з питань планування, бюджету і фінансів (голова Шукало Д. А.)  було розглянуто низку питань, які плануються винести на розгляд чергової сесії районної ради,

       -    Про  звіт   про  виконання  районного  бюджету  за  І півріччя  2016  року.

- Про внесення змін до рішення районної ради від 25.12.2015 №3-2 "Про      районний бюджет на 2016 рік".

-   Про виділення коштів для надання  одноразової  адресної  матеріальної допомоги.

- Про  програму  підтримки  діяльності та  фінансового  забезпечення Звенигородської  районної  державної  адміністрації на  2016 рік.

- Про програму удосконалення  інформаційно- аналітичного  забезпечення   та  розвитку   матеріально-технічної  бази  Звенигородської об’єднаної  державної  податкової   інспекції ГУ ДФС  у  Черкаській  області.

 Найбільш продуктивною за об’ємом стала робота постійної комісії з питань агропромислового комплексу, економіки, регулювання земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів та надзвичайних ситуацій(голова Осадчий Ю. О.) на комісії розглянули такі питання:

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

- Про підтримку звернення Черкаської обласної ради, щодо реформування сільськогосподарського землекористування. Також

розглянуто питання про затвердження технічної документації.

   З питань духовності, освіти, культури, молоді, спорту, туризму та засобів масової інформації під голосуванням голови комісії (Лозовий В.М.) На порядок денний було винесено наступні питання:
-. Про присвоєння Стецівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – малій академії народних мистецтв імені Білозерської Любові Михайлівни.
-  Про погодження призначення на посаду директора Звенигородського районного Будинку культури ім.Т.Шевченка."
- Про внесення змін до Статутів загальноосвітніх шкіл та дитячих  садків.
-. Про стан підготовки загальноосвітніх шкіл району до нового навчального року.   
      Постійною комісією з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, забезпечення законності, боротьби із злочинністю (голова Лебединець С. М.)  були розглянуті такі питання:

- Про внесення змін до рішення районної ради від 02.12.2010 №1-10/VI «Про структуру і чисельність виконавчого апарату районної ради».

- Про підтримку звернення Золотоніської районної ради щодо скасування антисоціальної постанови Кабінету міністрів України №315 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2015 року №758».

- Про  підтримку звернення Всеукраїнського Громадського Об’єднання «Інноваційний   Фонд Народна Ініціатива» щодо необхідності впровадження в Україні Єдиної державної системи моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання та оплати за паливно-енергетичні ресурси і комунальні послуги.

- Про підтримку звернення Чорнобаївської районної ради щодо впровадження мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

   В роботі постійних комісій взяв участь голова Звенигородської районної ради В.П. Кучер. В результаті обговорення членами постійної комісії були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії районної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь