A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

В районі вшанували пам'ять ліквідаторів Чорнобильської трагедії

Дата: 14.12.2017 14:24
Кількість переглядів: 877

        Щорічно 14 грудня  в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Адже саме в цей день було завершено будівництво саркофагу Чорнобильської АЕС та прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд.

    Сьогодні у м.Звенигородці відбулася низка заходів, присвячених цій даті в яких взяв участь голова районної ради Володимир Кучер. Так  біля пам’ятника «Жертвам Чорнобильської катастрофи» ліквідатори аварії, керівництво району та міста, громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку та запалили свічки памяті  за полеглими  в наслідок найбільшої за всю історію ядерної енергетики аварії – Чорнобильської катастрофи. Там же відбувся поминальний молебень.

     Далі заходи продовжилися  в сесійній залі районної ради, де виступаючі зі словами найглибшої поваги згадували людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС. Зокрема Володимир Кучер  висловив глибоку подяку і шану мужнім чорнобильцям, які ліквідовували наслідки аварії та внесли свою частку у подолання цього лиха.  Відбулося також нагородження учасників тих подій за їх особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків аварії.  Так  грамоту   районної ради  з рук її голови отримав  Шпильовий Анатолій Васильович.

      Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять тих хто не дожив до теперішніх днів, задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь