A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Шанована на Звенигородщині людина відзначила свій ювілей

Дата: 12.08.2020 14:32
Кількість переглядів: 1336

Сьогодні, 12 серпня своє 80-річчя святкує шанована та відома на теренах району постать, ветеран праці, етнограф, археолог, журналіст, музеєзнавець, дослідник трипільської культури, доктор філософії в галузі культурології, професор Міжнародної академії оригінальних ідей, заслужений працівник культури України – Мицик Вадим Федорович.

Вадим Федорович - справжній патріот України, активний учасник спортивного руху, надзвичайно цікава людина, що уміє зарядити своєю енергією та ідеями співрозмовників. Він жива легенда Звенигородщини, автор 26 книжок наукової та літературної тематики. Протягом 20 років брав участь у розкопках міст та селищ трипілільської культури. Кандидат в майстри спорту, багаторазовий чемпіон і рекордсмен України серед ветеранів з бігу на різні дистанції, учасник чемпіонатів світу та Європи 1999-2004 років.

З нагоди ювілею до оселі Вадима Федоровича з квітами і подарунками завітали голова районної ради Володимир Кучер, депутат районної ради Дмитро Шукало та завідувач сектором комунального майна районної ради Віктор Удалінський, які привітали іменинника з днем народження, побажали йому міцного здоров'я і всіх земних гараздів та за дорученням депутатського корпусу районної ради нагородили медаллю «За збереження історії».

З роси й води Вам, шановний Вадиме Федоровичу, на многії літа! Хай доля завжди й усюди буде щедрою та збереже Вам невичерпну енергію, життєве й творче довголіття.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь