A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Загубили номерний знак? Пояснимо, що робити, куди звертатись і скільки коштуватиме отримати новий державний знак для Вашого автомобіля

Дата: 28.12.2018 15:47
Кількість переглядів: 646

Втрата державних номерів автомобіля досить поширене явище — щодня водії позбуваються кількох сотень номерів. Через неякісні рамки для номерних знаків вони губляться в калюжах і сніжних заметах, відлітають на швидкості, а ще – їх викрадають з метою наживи. Автовласники і водії не одразу навіть помічають втрату номерів, адже зазвичай на автівках один з двох знаків залишається. Якщо подібне трапилось і з Вами, необхідно звернутись до найближчого територіального сервісного центру МВС для перереєстрації автомобіля і одержання нових номерів.
 На території  Черкаської області це можна зробити у п’яти територіальних сервісних центрах — у м. Звенигородка, м. Корсунь-Шевченківський, м. Умань, м. Черкаси, м. Золотоноша.

У разі втрати державного номерного знаку за зверненням власників авто адміністратори сервісного центру МВС проводять перереєстрацію транспортного засобу. Із собою необхідно мати паспорт, копію ідентифікаційного коду та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Якщо номери були загублені, потрібно буде написати пояснення обставин втрати. Якщо ж номерні знаки були викрадені – довідку, видану у відділенні Національної поліції. Якщо власником транспортного засобу є юридична особа, обов’язково надається акт службового розслідування.
 Пам’ятайте, що експлуатувати ТЗ без номерних знаків (навіть, якщо втратили тільки один з них) заборонено. Якщо ж дорогою в ТСЦ вас зупинить представник патрульної поліції, повідомте йому, що їдете на перереєстрацію транспортного засобу в сервісний центр МВС.
 Обов’язковою умовою здійснення перереєстрації є наявність самого автомобіля, оскільки ця послуга передбачає огляд транспортного засобу фахівцем Експертної служби. По завершенню всієї процедури адміністратор сервісного центру видає нові номерні знаки і нове свідоцтво про реєстрацію.

 

   Начальник ТСЦ №7143                                                               О.Є. Петров


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь