A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Проведення ярмарків вакансій

Дата: 13.06.2019 14:56
Кількість переглядів: 587

28 травня 2019 року  Звенигородською районною філією був організований та проведений міні-ярмарок вакансій для товариства з обмеженою відповідальністю «Садагро». Підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових і на сьогодні має можливість прийняти на роботу працівників на посади «агроном» та «тракторист». 

На заході були присутні: керівник ТОВ «Садагро» Юрій Тарасевич, директор Звенигородської районної філії Леонід Микитенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт, безробітні (12 осіб).

Ю.Тарасевич ознайомив присутніх із своїм підприємством, його потужностями та перспективами. Він детально окреслив вимоги до претендентів, охарактеризував посади та перспективи професійного росту для претендентів.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт детально розповіла  про співпрацю центру зайнятості з даним підприємцем та про можливості проходження навчання та підвищення кваліфікації у даного роботодавця. Звернула увагу присутніх на соціальні послуги, які надає служба зайнятості та надала роз’яснення щодо чинного законодавства України «Про зайнятість населення».

Безробітні, які зацікавилися даними пропозиціями проходили співбесіду з керівником підприємства.

 

04 червня 2019 року  Звенигородською районною філією був організований та проведений ярмарок вакансій для Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Агрорось» на посаду «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» та для приватного підприємця Круть Василя Михайловича на посаду «охоронник».

СТОВ «АФ «Агрорось» займається виробництвом і реалізацією високопродуктивного посівного матеріалу зарубіжної і вітчизняної селекції, постачанням оригінальних засобів захисту рослин виробництва провідних компаній світу і всіх видів мінеральних добрив та добрив для позакореневого підживлення по всій території України.

ФОП Круть М.В . організовує  охорону об’єктів СТОВ «АФ «Агрорось».

На заході були присутні: керуючий Тарасівського відділення СТОВ «Агрофірми «Агрорось» Микола Яцун, представник ФОП Круть М.В. старший черговий адміністратор Олександр Дорошенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт, безробітні (11 осіб).

        М.Яцун та О.Дорошенко детально окреслили вимоги до претендентів, охарактеризували посади та перспективи професійного росту для претендентів.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт детально розповіла  про співпрацю центру зайнятості з даними роботодавцями та про можливості проходження навчання та підвищення кваліфікації у даного роботодавця.

Безробітні, які зацікавилися даними пропозиціями проходили співбесіду, 2 особам видано направлення на працевлаштування.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь