A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Юрківська громада серед перших, і не тільки за основними показниками.

Дата: 26.06.2017 15:02
Кількість переглядів: 885

Кілька знакових подій сталося одразу у селі Юрківці. Про це говорив на сесії однойменної сільської ради голова Звенигородської районної ради під час робочої поїздки до цього населеного пункту.

За значимістю це насамперед здобуття громадою села другого місця в загальнообласному конкурсі на кращу сільську раду Черкащини. Зі слів Володимира Кучера – це заслужене визнання роботи сільського голови, місцевого депутатського загалу, виконавчого комітету та самих сельчан в розбудові населеного пункту, створення комфортних умов для проживання його мешканців,  роботи соціальної сфери, наповнення і використання фінансових ресурсів місцевого бюджету. А враховуючи, що в активі сільської ради уже мається  третя сходинка у згаданому конкурсі,  виборена у попередні роки, то в наявності є позитивна динаміка до здобуття і першого місця. В ході роботи сесії голова районної ради поспілкувався з депутатами та активом громади, відповів на їхні запитання, котрі стосувалися зокрема ліквідації виявленого вогнища захворювання на сказ на території населеного пункту, забезпечення вакциною для щеплень проти цієї хвороби. Цікавилися народні обранці створенням в районі госпітального округу та перспективами подальшої реорганізації закладів освіти.   

 Разом з депутатом районної ради від Юрківки Василем Цегельним Володимир Кучер оглянув відремонтований відрізок дороги обласного значення, що проходить через населений пункт. Шляхопровід вже давно потребував ґрунтовного ремонту. І ось цього року завдяки коштам виділеним районною радою, за співфінансування місцевих бюджетів сіл Юрківки та Стецівки стан дорожного покриття вдалося покращити.

На завершення візиту голова районної ради виконав також не пересічну і приємну місію – від районної ради вручив морозильну камеру на сто двадцять літрів родині сельчан в яких нещодавно народилося одразу троє діток, побажавши  щоб вони росли здоровими і щасливими на радість мамі і татові та в подальшому стали гідними людьми, множили здобутки і надбання Юрківської громади. В даний час малюки: Миколка, Тимофійко та Тетянка разом з мамою вже вдома, почуваються добре. Від сільського голови Валентини Цегельної родина отримала  подарунок - тримісний дитячий візочок за індивідуальним замовленням.   В сім’ї  вже є старший семирічний хлопчик, але за словами мами Світлани родина дуже хотіла другу дитину, а Господь подарував одразу трьох. Хоча і клопотів значно додалося та сподівається що при допомозі дідуся і бабусі та громади разом з чоловіком Олегом здужають. Зате які помічники будуть, з чималим сільським городом та господарством впораємося  за мить – жартує вона та дякує добрим людям за підтримку. Володимир Кучер в свою чергу запевнив, що з боку районної ради багатодітне сімейство завжди може розраховувати на допомогу.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь