A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Бігова доріжка ДЮСШ потребує заміни

Дата: 19.07.2019 15:11
Кількість переглядів: 552

Звенигородською районною радою останніми роками приділяється велика увага зміцненню матеріальної бази дитячої спортивної школи. Закупівля обладнання, тренажерів, енергозберігаюче освітлення та вікна, душові, цифрове табло, новий газон на футбольному полі - це далеко не повний перелік зробленого. І зараз тривають роботи по капітальному ремонту підлоги у великій баскетбольній залі та заміна опалення у приміщенні де займаються юні борці. В планах ще чимало. Бачачи зміни в головному спортивному центрі нашого краю до спортшколи підтягуються окрім дітей і  дорослі. Щодня можна спостерігати по кілька десятків мешканців міста різного віку які приходять на стадіон щоб підтримати своє здоров’я. А зважаючи, що секція легкої атлетики є вже багато років гордістю не тільки ДЮСШ але й району то питання заміни бігових доріжок  на часі виходить на перший план. До голови районної ради Володимира Кучера вже не одноразово надходили звернення з цього приводу. Однак вирішення питання досить вартісне і сягає близько чотирьох мільйонів гривень. Сума завелика, як для району, де є чимало інших проблем, що потребують витрат фінансового ресурсу. Тож вивчивши питання вирішено звернутися про допомогу, звичайно за дольової участі районного бюджету.

 

         

                                                       

 

 

 

 

                                                                     

 

                                                                         Президенту України

                                                                            Зеленському В.О.

                                                                            Голові  Комітету Верховної Ради 

                                                                            України  з питань сім’ї,  молодіжної політики,

                                                                         спорту та  туризму

                                                                            Палатному А. Л.

                                                                             Міністру молоді та спорту України

                                                                             Жданову І. О.

                                                                              Президенту федерації легкої атлетики України

                                                                              Гоцулу І. Є.

                                                                              Президенту  Національного олімпійського комітету України

                                                                              Бубці С. Н.

         Звенигородська районна рада звертається до Вас з проханням щодо сприяння у вирішенні питання заміни на штучне покриття  бігових доріжок стадіону Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи ім.Івана Бардика Звенигородської районної ради. Комплекс робіт має включати капітальний ремонт основи та заміну покриття бігових доріжок на поліуретанове(гумове універсальне покриття).

      Звернутися нас змусила виключна турбота про розвиток Звенигородщини та збереження і зміцнення здоров’я її мешканців, особливо дітей та молоді.  Саме такій меті слугує діяльність спортивної школи у нашому місті. Звенигородська ДЮСШ заснована у 1958 році, має три спортивних зали і стадіон нестандартного розміру загальною довжиною бігової доріжки 333 метри та шириною 8 метрів. Школа – одна з найкращих в області не тільки досягненнями вихованців, але і доброю матеріальною базою, яка за останні роки значно оновилася. Достатньо красномовним є той факт, що випускники ДЮСШ – багаторазові переможці і призери України та міжнародних змагань з легкої атлетики. Входять до складу збірних команд області і нашої держави та були членами збірної колишнього СРСР з цього виду спорту. І основною базою для зростання їхньої майстерності був і залишається стадіон спортивної школи, спочатку із земляним, а з 80-х років з доріжками з гумовим покриттям, котре за час експлуатації давно використало свій експлуатаційний ресурс, набуло непривабливого вигляду і стало  травмонебезпечним для занять дітей. Тому реконструкція бігових доріжок є вкрай першочерговою проблемою для покращання умов навчально-тренувального процесу спортсменів-легкоатлетів.  На користь нагального вирішення реконструкції є ще і зручне географічне розташування Звенигородського району, який є центром Черкаської області, місцем де народився Тарас Шевченко, а відсутність сучасних бігових доріжок в навколишніх районах допомогло б зняти цілу низку проблем з проведенням змагань з легкої атлетики різного рівня. Також    результатом проекту прогнозується збільшення кількості осіб, які займаються легкою атлетикою, оздоровчим бігом, руховою активністю, що у свою чергу покращить рівень загального здоров’я населення. І найголовніше – наявність сучасної бігової доріжки дало би поштовх до розвитку «королеви спорту», легкої атлетики, в регіоні та сприяло зміцненню рейтингу України. як спортивної держави у численних відвідувачів Шевченкового краю.       

      В свою чергу районна рада готова готова долучитися до реалізації проекту на основі співфінансування.

      Такий об’єкт в місті – це мрія і радість для дітей та дорослих. Це гордість Шевченкового краю і одна з привабливих переваг Звенигородщини в контексті запровадження адміністративно-територіальної реформи та створення на базі району Звенигородського повіту до складу якого ввійдуть п’ять-шість навколишніх районів та міст.

 

                     З повагою!

                     Голова районної ради                                                                                                  В.П.   Кучер


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь