A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників соціальної сфери.

Дата: 02.11.2018 15:11
Кількість переглядів: 617

У першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. Тисячі людей відчувають турботу, увагу і доброзичливість від працівників соціальної сфери.

Напередодні свята, 2 листопада 2018 року, в Звенигородському будинку-інтернаті для інвалідів та престарілих відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників соціальної сфери. До святкової зали були запрошені всі працівники та мешканці будинку-інтернату. З теплим вітальним словом до присутніх звернулися виконуючий обов'язки директора будинку-інтернату Леонід Грицик, голова районної ради Володимир Кучер, голова райдержадміністації Василь Довбуш та заступник міського голови Оксана Бугаєнко.

У своєму вітальному слові голова районної ради Володимир Кучер висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею. За багаторічну  працю, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята Почесними грамотами районної ради нагороджено - виконуючого обов'язки директора Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих - Леоніда Грицика, комірника Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих – Віру Гуртовенко та молодшу медичну сестру геріатричного відділення Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих – Лесю Теліженко.

По завершенню урочистостей усі насолодилися святковим концертом за участю працівників Звенигородського Будинку культури та працівників будинку-інтернату.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь