A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

73-річниця Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2018 15:17
Кількість переглядів: 779

9 травня 2017 року в місті Звенигородка відбулися урочисті заходи, приурочені до 73-ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   Урочистою ходою до Меморіалу Слави пройшли керівники району і міста, учасники антитерористичної операції, воїни-афганці, ліквідатори Чорнобильської АЕС, представники установ та організацій, учні шкіл та жителі  міста.

  Традиційно велелюдним був мітинг біля Вічного вогню на Пагорбі Слави.  З вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради Володимир Кучер, голова райдержадміністрації  Василь Довбуш, секретар міської ради Валерій Маренич,  представник народного депутата Валентина Ничипоренка Раїса Некреча, голова районної спілки ветеранів Петро Уманець,  військовий  комісар  Роман Здоренко . Говорили про важливість перемоги, про біль і щастя, з якими вона прийшла чи не в кожну українську домівку, вдячність ветеранам за їх ратний подвиг. Разом з тим, не оминали виступаючі й теми війни, що зараз точиться в Україні. Голова районної ради  привітав ветеранів та всю Звенигородську громаду з днем Перемоги зазначивши: «Цей день оплачений надзвичайною ціною. Жодна інша країна Європи не зазнала такого руйнування та загибелі стількох людей! Про подвиги українців у тій страшній війні можна говорити годинами: Це наші з вами діди і прадіди, якими ми пишаємося, чию славу переказуємо своїм дітям і передаємо онукам. Тоді вони відбили агресію проти України із заходу. А сьогодні Український Донбас став ареною бойових дій, де знову гинуть люди. Висловлюю глибоку повагу і шану усім Вам дорогі наші солдати. Доземний уклін Вам дорогі наші ветерани за Ваш подвиг і безмежна подяка за Вашу Перемогу. Слава українським воїнам всіх часів і поколінь.»

      Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни та всіх захисників України хвилиною мовчання і поклали квіти до Меморіалу Слави.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь