A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Шаховий турнір на кубок Звенигородської районної ради

Дата: 28.01.2020 15:18
Кількість переглядів: 451

    

     Шаховий турнір на кубок Звенигородської районної ради, який вже став традиційним та цього року приурочений до 76-річниці визволення Звенигородки від німецько-фашистських загарбників відбувся сьогодні у Звенигородській школі-інтернат спортивному ліцеї. В турнірі взяли участь 32 юних шахіста, 17 юнаків та 15 дівчат з  навчальних закладів району.

    Учасники турніру мали можливість проявити свою кмітливість, розумову вправність та здібності і, звичайно ж, поборотися за призові місця. Змагання пройшли в  напруженій атмосфері, кожен гравець зосереджено продумував свої ходи і комбінації. У підсумку шахового турніру, серед юнаків перемогу здобув Ярослав Пелипенко (Звенигородська школа-інтернат спортивний ліцей), друге місце у Станіслава Паладія (Звенигородська школа-інтернат спортивний ліцей), третє за Володимиром Нікітченком (Звенигородська спеціалізована школа №1). Серед дівчат кращою стала Каріна Чикаленко (Звенигородська спеціалізована школа №1), на другому місці Ірина Саєнко (Рижанівський НВК), на третьому Світлана Сокотуха (Чижівська загальноосвітня школа).

    По завершенню змагань голова районної ради Володимир Кучер подякував юним шахістам за участь в турнірі, гарні комбінаційні партії, позитивні емоції та вручив переможцям кубки, а фіналістам дипломи і медалі.

    Наступний турнір на кубок Звенигородської районної ради, цього разу по шашкам відбудеться 30 січня 2020 року у Звенигородській школі-інтернат спортивному ліцеї.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь