A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася чергова сесія районної ради

Дата: 16.11.2018 15:29
Кількість переглядів: 933

16 листопада під головуванням голови районної ради Володимира Кучера відбулося пленарне засідання 25 сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено тридцять чотири питання. На початку її роботи хвилиною мовчання депутати вшанували загиблих захисників України. Далі  голова районної ради привітав широкий загал з наступаючим професійним святом працівників агропромислового комплексу – «Днем працівників сільського господарства» та вручив кращим працівникам галузі низку високих нагород.  Зокрема за дорученням голови облради Олександра Вельбівця Володимир Кучер вручив Почесні грамоти Черкаської обласної ради:

-  Яцуну  Миколі  Пилиповичу – керуючому відділенням с.Тарасівки СТОВ «Агрофірма «АгроРось», депутата  районної  ради; 

- Крикуну  Віктору  Васильовичу – голові  селянського фермерського  господарства  «Форсінг»; 

 - Зозулі Володимиру  Максимовичу - голові  правління  СВК «Козацький». 

       Почесними грамотами Звенигородської районної ради також було нагороджено:

     - Холоменюка Григорія Федотовича – директора СТОВ «Мизинівське»;

     - Кулика Григорія Васильовича – директора СТОВ «Гусакове»;

     - Ульяніцького Романа Савелійовичу – директора СФГ «Ульяніцький»;

     - Різника Петра Костянтиновича – ветерана сільськогосподарської галузі  Звенигородщини

       А медалей «За плідну працю на землі» удостоєні:

     -  Алексєєв Юрій Олександрович – керівник СТОВ «Неморож», депутат районної ради

      -  Міняйло Володимир Васильович – керівник СФГ «Світлана», депутат районної ради;

      - Ніколенко Ніна Данилівна – керівник Звенигородського племпідприємства, депутат районної ради;

      -  Линюк Володимир Федорович - ветеран сільськогосподарської галузі Звенигородщини.

      Аграріїв привітали також та подарували розмаїття гарних українських пісень працівники районного Будинку культури. Далі усіх  присутніх на сесії частували запашним короваєм випеченим із збіжжя цьогорічного вражаю.

       Не залишилися поза увагою і переможці легкоатлетичного кросу «Золота осінь», який щорічно за організації та підтримки районної ради  став уже традиційним на Звенигородщині. Дипломи його переможців у своїх вікових категоріях, у командному заліку та відповідні кубки отримали директори  та учителі фізичного виховання Звенигородських шкіл №4 та інтернату-спортивного ліцею.  А команда-переможець районних футбольних змагань на призи районної ради «Шкіряний м’яч» із школи №1 ще й комплект футбольної форми від депутатського корпусу Звенигородщини. Подяку районної ради за   сумлінну працю, значний особистий внесок у висвітлення діяльності Звенигородської районної ради  та з нагоди відзначення в Україні 16 листопада Дня радіо, телебачення та зв’язку отримала виконуюча обов’язки директора ТОВ «Меркурій ТВ – плюс» Людмила Чернякова. Далі голова районної ради оголосив заяви депутатів районної ради Юрія Алексєєва, Володимира Міняйла, Віктора Крикуна і Дмитра Шукала про їх вихід із депутатської фракції Блоку Петра Порошенка у Звенигородській районній раді та входження до фракції політичної партії ВО «Батьківщина». До згаданих депутатів приєднався і позафракційний Валерій Костенко. Таким чином загальна чисельність фракції ВО Батьківщина нараховує вже сімнадцять депутатів – рівно половину від загального складу районної ради. Варто зазначити, що внаслідок такої міграції депутатства фракція БПП у районній раді припинила своє існування, оскільки її чисельність стала меншою від передбаченої законодавством та регламентом роботи районної ради. Це вже друга, після Радикальної партії Олега Ляшка, фракція котра розпалася в районній раді за останній час.  

      На етапі схвалення порядку денного сесії фракцією політичної партії ВО «Батьківщина» у Звенигородській районній раді був поданий проект рішення: «Про підтримку депутатського звернення до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення». Згаданий документ знайшов цілковиту підтримку депутатів.      

     В подальшій роботі народні обранці заслухали та схвалили звіт голови районної ради та низку питань, що стосувалися виконання та змін до районного бюджету, роботи медичної галузі району, управління майном районної комунальної власності, прийняття низки районних програм, надання матеріальної допомоги та інших важливих питань життєзабезпечення району.

    Не дістало схвалення депутатське звернення депутата районної ради Василя Зарубайка до голови районної ради щодо переходу депутата Миколи Яцуна до постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів.

     На цьому сесія Звенигородської районної ради завершила свою роботу.       


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь