A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

29 сесія Звенигородської районної ради сьомого скликання

Дата: 23.08.2019 15:33
Кількість переглядів: 683

23 серпня 2019 року відбулося засідання 29 сесії Звенигородської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Володимир Кучер.

Так як сесія проходила в День Державного Прапора України та переддень Дня Незалежності України перед адмінприміщенням районної ради відбулися урочисті заходи та підніття Державного Прапора України.

На початку роботи сесії голова районної ради нагородив орденом "За мужність і відвагу" учасника бойових дій, майора – Вадима Кичатого, медаллю Богдана Хмельницького волонтера – Віктора Ткаченка, медаллю "За заслуги перед громадою" ветерана місцевого самоврядування - Михайла Падзіну, Почесними грамототами районної ради: депутатів районної ради – Юрія Фільченкова, Олександра Кохана, Сергія Рубана, директора трудового архіву Звенигородського району – Григорія Цвященка, секретаря Юрківської сільської ради – Валентину Буцак; грамотами районної ради: заступника директора з виховної роботи Звенигородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – Ларису Яровенко та директора дошкільної установи ясел-садка №7 "Червоненька квіточка" - Аллу Хавронюк. А також за дорученням депутатського корпусу вручив директору дитячо-юнацької спортивної школи Олексію Озірному професійну сітку для футбольних воріт.

В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу звітові про виконання районного бюджету за І півріччя 2019 року; зверненню депутатів Звенигородської районної ради до ЗЕА "Новосвіт"; виділенню коштів для надання матеріальної допомоги жителям району та звітові постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу. Найгарячіші дискусії викликав звіт начальника відділу освіти Лариси Кочерги щодо підготовки закладів освіти до нового навчального 2019-2020 року. В ході обговорення звіту депутатами було задано чимало запитань, а ще більше зауважень начальнику відділу освіти, однак відповіді і наведені аргументи депутати не знайшли  достатньо ефективними. І як наслідок не підтримали звіт начальника відділу освіти. В зв'язку з чим за пропозицією депутатського корпусу створено комісію районної ради по перевірці шкіл до початку нового навчального року.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь