A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

30 сесія Звенигородської районної ради

Дата: 15.11.2019 15:37
Кількість переглядів: 648

  15 листопада під головуванням голови районної ради Володимира Кучера відбулося пленарне засідання 30 сесії Звенигородської районної ради 7 скликання. На початку її роботи хвилиною мовчання депутати вшанували загиблих захисників України. Далі  голова районної ради привітав широкий загал з наступаючим професійним святом працівників агропромислового комплексу – «Днем працівників сільського господарства» та вручив кращим працівникам галузі низку високих нагород.  

Медаллю «За плідну працю на землі» нагороджено:

- Скорину Івана Степановича – ветерана праці, ветерана сільського господарства;

- Галасуна Свелія Івановича – ветерана сільського господарства, колишнього начальника відділу сільського господарства Звенигородської райдержадміністрації.

Почесною грамотою Черкаської обласної ради:

- Алексєєва Юрія Олександровича – депутата районної ради, директора СТОВ "Неморож;

- Фільченкова Юрія Євгенійовича – депутата районної ради, керівника фермерського господарства "Фільченков".

Почесною грамотою Звенигородської районної ради:

- Тарасєвича Юрія Володимировича – директора ТОВ "САДАГРО"

     Працівники районного Будинку культури привітали аграріїв та подарували розмаїття гарних українських пісень. Далі усіх  присутніх на сесії частували запашним короваєм.

       Не залишилися поза увагою і переможці легкоатлетичного кросу «Золота осінь», який щорічно проводиться за організації та підтримки районної ради і уже став традиційним. Дипломи його переможців у своїх вікових категоріях у командному заліку та відповідні кубки отримали директори  та учителі фізичного виховання Звенигородських шкіл №4, інтернату-спортивного ліцею та центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.  Також подяками нагороджено депутатів районної ради за  вагому допомогу в організації проведення «Турніру пам’яті легенд Звенигородського футболу» - Володимира Васильовича Міняйла, Олексія Васильовича Поліщука, Сергія Миколайовича Лебединця – який уже став депутатом Черкаської обласної ради. Також отримали подяки депутати, члени журі, які взяли активну участь у підготовці та проведенні свята «Винограду, меду та вина»: Віктор Борисович Шевченко, Сергій Сергійович Рубан, Юрій Євгенійович Фільченков та Юрій Олександрович Алексєєв. Цінним подарунком, а саме новим спортивним костюмом нагороджено вихованця відділення легкої атлетики Звенигородської ДЮСШ, трикратного чемпіона України з легкої атлетики Олексія Поліщука.

     В подальшій роботі народні обранці заслухали та схвалили звіт голови районної ради та низку питань, що стосувалися виконання та змін до районного бюджету, роботи медичної галузі району, внесення змін до районних програм, надання матеріальної допомоги та управління майном районної комунальної власності.

    Так, завдяки допомозі та особистому сприянню народного депутата України Сергія Володимировича Нагорняка вирішено питання, яке майже 4 роки не вирішувалося, а саме про прийняття в районну комунальну власність відокремленого приміщення колишньої Державної автомобільної інспекції для розміщення в ньому центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та інклюзивно-ресурсного центру Звенигородського району.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь