A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

32 сесія Звенигородської районної ради 7 скликання

Дата: 14.02.2020 15:44
Кількість переглядів: 458

   14 лютого відбулося засідання 32 сесії Звенигородської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Володимир Кучер.

   На початку сесії депутати і запрошені хвилиною мовчання вшанували всіх тих хто загинув виконуючи свій військовий обов'язок, всіх тих хто загинув за свободу та незалежність України та пам'ять про депутата районної ради Зінаїди Саєнко, яка 4 лютого 2020 року після важкої недуги пішла з життя.

   Далі  голова районної виборчої комісії Тетяна Шевейко озвучила оголошення про дострокове припинення повноважень  депутата районної ради - Сергія Лебединця.

   Так як сесія проходила напередодні дня дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, голова районної ради Володимир Кучер нагородив нагрудним знаком "ГІДНІСТЬ ТА ЧЕСТЬ АФГАНУ" - Кавалера ордену "Червоної зірки", ветерана війни в Афганістані - Ігоря Молчановського. Від депутатського корпусу районної ради подаровано      комплект футбольної форми вихованцям відділення футболу Звенигородської ДЮСШ, які стали переможцям Кубка Черкаської області з футзалу серед юнаків 2005-2006 років народження та подарунок, а саме дорожню валізу – вихованцю відділення легкої атлетики Звенигородської ДЮСШ - Олексію Поліщуку, який став Чемпіоном України в стрибках в довжину серед юнаків з особистим кращим результатом 7 метрів 13 сантиметрів.

     В подальшій роботі депутати  заслухали та схвалили низку питань, що стосувалися виконання та змін до районного бюджету, роботи медичної галузі району, внесення змін до районних програм, надання матеріальної допомоги та управління майном районної комунальної власності.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь