A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбувся турнір з шахів на призи Звенигородської районної ради

Дата: 26.01.2018 15:53
Кількість переглядів: 1033

Протягом кількох останніх років районною радою започатковано нові та поновлено низку спортивних змагань, що колись були відомими та знаними не тільки серед фізкультурного загалу району, але далеко за межами нашого краю. Серед таких – спортивний турнір юних шахістів, що відбувся 26 січня у Звенигородській школі-інтернаті-спортивному ліцеї. Відтепер ці традиційні змагання проводитимуться на кубок Звенигородської районної ради та цьогоріч присвячені 74-ій річниці визволення міста Звенигородки від німецько-фашистських загарбників. Не зважаючи на не дуже сприятливі умови для подорожей, турнір зібрав чималу аудиторію учасників - юнаків та дівчат  з різних куточків Звенигорордщини. З втальним словом до спортсменів звернувся голова районної ради, наголосивши на важливості занять молоді спортом та особливості в цьому сенсі шахів, як інтелектуальної, розумової гри, яка виховує витримку, самостійне мислення, навчає відповідально приймати рішення. Зупинився Володимир Кучер і на знаменних історичних подіях зими 1944 року з визволення міста від фашистської окупації, зазначивши на виключній важливості знати і пам’ятати історію рідної землі та шанувати її оборонців.

    Змагання пройшли в напруженій боротьбі. За їх підсумками переможці та призери нагороджені кубками та медалями, а всі учасники дипломами районної ради. Серед юнаків перемогу здобув Богдан Бабушко(СтецівськийНВК), друге місце у Владислава Бабія (Рижанівський НВК), третє за Павлом Могильним із Звенигородської спеціалізованої школи ім. Т.Г.Шевченка.  Кращою серед дівчат стала Віннічук Оксана (Звенигородська школа-інтернат-спортивний ліцей), на другому місті Антоніна Поліщук (Чижівська загальноосвітня школа), третє місце посіла Вікторія Недзельська (Шевченківський НВК).

      Доречно зауважити, що наступне спортивне змагання на кубок Звенигородської районної ради, цього разу вже з настільного тенісу серед юнаків та дорослих відбудеться вже цієї суботи 27 січня у спортивній залі Звенигородської ДЮСШ, початок о 10. 00.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь