A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Всеукраїнський день дошкілля

Дата: 27.09.2019 16:06
Кількість переглядів: 540

   

    За доброю традицією в останню неділю вересня в Україні відзначається – День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкілля, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, майбутнє і надія.

    З цієї нагоди, за ініціативи та організації голови Звенигородської районної ради відбулися урочисті заходи. До сесійної зали районної ради були запрошені завідуючі, вихователі, технічні працівники, кухарі, помічники вихователів, ветерани-пенсіонери дитячих дошкільних установ міста. 

    З теплим  вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Кучер Володимир Петрович, який привітав працівників дошкільних установ, побажав усім успіхів, нових творчих звершень, невичерпної енергії та людської поваги. За багаторічну сумлінну працю, результативну і творчу роботу в галузі освіти, навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята грамотами районної ради нагороджено: Олійник Любов Володимирівна, Беба Олена Юріївна, Гаркавенко Валентина Володимирівна, Мещенко Оксана Олександрівна та Копієнко Наталія Анатоліївна.

    Слова глибокої вдячності  було висловлено  ветеранам педагогічної праці,   для  яких  виховання  дошкільнят стало справою всього життя, якій  було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла. За самовіддане служіння обраній справі, наполегливу творчу працю, доброту і щедрість душі грамотами районної ради та цінними подарунками було нагороджено ветерана дошкільного виховання Звенигородщини – Василенко Надію Іванівну.

    Музичними вітаннями додали настрою свята працівники районного будинку культури та юні піснярі Звенигородщини.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь