A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

  Відбулося засідання президії районної ради.

Дата: 14.09.2016 16:08
Кількість переглядів: 988

    14 вересня відбулося робоче засідання президії Звенигородської районної ради, яке провів голова районної ради Володимир Кучер.

На порядок денний було винесено та розглянуто низку важливих, гострих питань життя району, що потребували депутатської уваги. Зокрема заслухано звіт начальника відділу освіти райдержадміністрації Лариси Кочерги щодо стану розвитку освіти району та фінансового забезпечення галузі до кінця 2016 року, про нагородження Відзнакою-медаллю районної ради та держадміністрації «За заслуги перед Звенигородщиною», а також розглянуто питання щодо отримання ліцензії редакцією районного радіомовлення. Очільниця освітянської галузі у своєму виступі зокрема зосередилася на проблемних питаннях дошкілля та загальноосвітніх закладів. Серед найбільш болючих - не достатнє забезпечення коштами на проведення поточних та капітальних ремонтів закладів, виплату заробітної плати працівникам. Особлива увага була приділена ситуації, що склалася навколо  Гусаківської школи. Ще на початку року цей навчальний заклад було реорганізовано в загальноосвітню школу першого ступеня. Проте такий крок викликав невдоволення вчителів та батьків учнів школи. Не погоджуючись з рішенням сесії районної ради та не зважаючи на той факт, що вчителі були  звільнені у зв’язку з реорганізацією та у відповідності до законодавства, а для підвозу учнів закуплений новий автобус, працівники Гусаківської школи продовжують виходити на роботу і навчати дітей, одночасно подавши позов до суду з вимогою скасувати рішення районної ради. Як повідомила Лариса Кочерга відділом освіти вживаються усі можливі заходи, щоб розв’язати конфліктну ситуацію в правовому полі.

     Члени президії також дали згоду на відзначення мадаллю «За заслуги перед Звенигородщиною» директора ДП Звенигородське лісове господарство Анатолія Проценка та розглянули проблемну ситуацію з отриманням ліцензії на право мовлення Звенигородським радіомовленням. З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь