A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Депутати районної ради зібралися на позачергову сесію задля допомоги жителям Чорнобаївщини

Дата: 14.07.2017 16:10
Кількість переглядів: 870

14 липня  відбулося позачергове  засідання 16  сесії сьомого скликання  Звенигородської районної ради, яке провів голова райради Володимир Кучер.

В роботі сесії взяли участь 26 депутатів районної ради,  голова районної державної адміністрації, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, громадськість та представники засобів масової інформації. На початку сесії  голова районної ради ознайомив депутатів  з фото звітом по інвентаризації майна районної комунальної власності .

Основним питанням порядку денного сесії  та причиною її скликання стала надзвичайна ситуація, яка виникла в Чорнобаївському районі 1 липня 2017 року, внаслідок стихійного лиха  було знеструмлено 28 населених пунктів, відбулося масове руйнування житлового фонду, що за попередніми даними складає щонайменше 20 млн. грн., нанесена шкода соціальній інфраструктурі району – 22 млн. грн.. Депутати Чорнобаївської районної ради висловлюючи біль та переживання своєї громади звернулися про допомогу до обласної та районних рад Черкаської області. Депутатський корпус  Звенигородської районної ради, одним із перших з розумінням та відповідальністю відгукнувся на прохання про допомогу – проект рішення  Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 № 11-1 «Про районний бюджет на 2017 рік», яким виділена допомога у сумі 167000 грн. на капітальний ремонт головного корпусу  Чорнобаївської центральної районної  лікарні, був підтриманий одноголосно.

Крім того в ході роботи депутати  розглянули питання: Про внесення змін до Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2017 – 2018 роки;  Про звернення до голів Черкаської обласної ради, Черкаської обласної державної адміністрації та прокурора Черкаської області щодо неправомірного забору води з річки Гнилий Тікич та наданню допомоги в проведенні робіт по розчищенню її русла. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Наприкінці сесії голова районної ради Володимир Кучер повідомив радісну та приємну новину про створення на базі Звенигородської ЦРЛ госпітального округу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь