A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулось засідання сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання

Дата: 27.04.2018 16:13
Кількість переглядів: 813

27 квітня відбулося засідання 22 сесії Звенигородської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Кучер Володимир Петрович.

В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 25 депутатів районної ради, голова райдержадміністрації, заступники голови і начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ і організацій району, сільські голови району та представники засобів масової інформації.

На початку сесії  голова районної ради Кучер В.П. привітав з 70-ти річним ювілеєм шановану та знану на Звенигородщині людину, колишнього голову Звенигородської районної ради та районної державної адміністрації, Заслуженого Працівника Соціальної Сфери України, лауреата найвищої районної відзнаки "За заслуги перед Звенигородщиною", депутата районної ради багатьох скликань, директора Звенигородського будинку інтернату для інвалідів та престарілих Чорновола Василя Івановича та нагородив його орденом "ЗА РОЗБУДОВУ УКРАЇНИ".

Не оминув голова районної ради і останні спортивні досягнення районної команди з футзалу «Шевченків край» вручивши депутату районної ради, меценату, благодійнику, президенту ФК «Шевченків край» Крикуну Віктору Васильовичу грамоту «Бронзовий призер» Чемпіонату України з футзалу серед команд Другої ліги сезону 2017/2018 років».

Відповідно до регламенту роботи районної ради головою районної ради Володимир Кучер озвучив заяву депутата районної ради Сергія Лебединця про вихід його з фракції радикальної партії Олега Ляшка та входження до депутатської фракції "ВО Батьківщина", в результаті чого депутатська фракція радикальної партії Олега Ляшка в Звенигородській районнії раді припинила своє існування.

На порядок денний було винесено 37 питань, а також додатково внесено заяву-звернення ГО "Спілки учасників бойових дій та волонтерів антитерористичної операції". В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу:  внесенню змін до рішення районної ради "Про районний бюджет на 2018 рік"; затвердили передавальний акту комунального закладу "Звенигородського центру первинної медико-санітарної допомоги"; заслухали підсумки роботи комунального закладу Звенигородський дитячо-юнацький оздоровчий табір "Звенигора, а також результати діяльності Звенигородської місцевої прокуратури за 1 квартал 2018 року. Схвалення депутатського загалу дістали питання: Про надання дозволу на передачу в безоплатне користування (позичку) частини приміщення Звенигородської центральної районної лікарні; Про районну Програму розвитку рибного господарства водойм у Звенигородському районі Черкаської області на 2018-2021 роки та низка інших.

Жваве обговорення та дискусія виникли під час прийняття програми розвитку дошкільної освіти на період до 2022 року та надання дозволу відділу освіти райдержадміністрації на безкоштовне харчування дітей та встановлення розміру батьківської плати.

 Із усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь