A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання 21 сесії 7 скликання Звенигородської районної ради

Дата: 16.02.2018 16:25
Кількість переглядів: 881

16 лютого відбулося засідання 21 сесії Звенигородської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Володимир Петрович Кучер.

В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 23 депутати районної ради, голова райдержадміністрації, заступники голови і начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови району та представники засобів масової інформації. На початку сесії  голова районної ради привітав депутата районної ради Долія Юрійовича Коломійченка з днем народження, побажавши йому міцного здоров'я, мирного неба, прихильності долі і всих земних гараздів.

На порядок денний було винесено 31 питання. В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу: Про звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік; Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Звенигородської районної ради Черкаської області та затвердження Статуту; Про виділення коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги; Про виділення коштів на друк книги про Заслуженого Вчителя України Білозерську Любов Михайлівну, колишнього директора стецівської загальноосвітньої школи; Про присвоєння Звенигородській дитячо-юнацькій спортивній школі Звенигородської районної ради Черкаської області імені Бардика Івана Ничипоровича; Про внесення змін до Програми забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках; Про звернення депутатів Звенигородської районної ради до Президента України, Прем'єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо проблем електропостачання жителів Звенигородського району та підтримку звернення Золотоніської районної ради.

Жваве обговорення та дискусія виникли під час розгляду питання Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 №20-3 "Про районний бюджет на 2018 рік" та Про затвердження положення проведення конкурсу та складу конкурсної комісії щодо визначення опорних закладів.

Із усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь