A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Зустріч з головою Благодійного фонду «Спілка матері миру»

Дата: 11.03.2019 16:35
Кількість переглядів: 770

11 березня голова районної ради Володимир Кучер провів робочу зустріч з головою Благодійного фонду «Спілка матері миру», відомою волонтеркою, учасницею Революції гідності та благодійником Вірою Іванівною Швед(мамою Вірою). В ході спілкування обговорено напрямки співпраці в питанні оздоровлення на базі комунального підприємства «Дитячий лікувально-оздоровчий центр «Звенигора» сімей інвалідів антитерористичної операції, дітей загиблих воїнів зі всієї України.

     Нагадаємо, що "Спілка матері миру" була створена 25 листопада 2013 року і спочатку мала назву "Громадська організація "Матері миру". Та вже у 2016 році змінила свою назву на БО "БФ "Спілка матері миру". Голова спілки - Віра Іванівна Швед, стояла на барикадах "Майдану" і допомагала українцям відстоювати свої права і свободи протягом всіх місяців протистояння. Вона допомагає сім'ям бійців АТО і самим бійцям покращити їх умови життя та підримує фінансово. Крім того організовує різного роду програмні заходи, однією з яких є "Пам'ять героїв України". Програма передбачає вшанування пам'яті загиблих і встановлення пам'ятних табличок, нагорождення медалями і грамотами поранених та діючих воїнів АТО, а також забезпечення допомоги сім'ям учасників АТО. За час існування БО "БФ "Спілка матері миру" допомогла більше 50 сім'ям учасників АТО, нагородила медалями більше 300 учасників АТО та встановила більше 30 пам'ятних табличок. Брала участь у визволенні полонених бійців.

       Разом з головою районної ради в зустрічі взяли участь: директор оздоровчого центру «Звенигора», голова Звенигородської районної організації «Спілка учасників бойових дій та волонтерів антитерористичної операції» Андрій Неумитий, сільський голова с.Хлипнівки Павло Дубіцький та відомий в районі волонтер Віктор Ткаченко.

      Учасники зустрічі дійшли згоди провести у травні на базі «Звенигори» масштабний, всеукраїнський, патріотичний дитячий фестиваль «Хлипнівська весна» під гаслом «Заради перемоги» для участі в якому з’їдуться близько тисячі юних талантів з усіх куточків України. Організатори очікують також  на участь відомих митців та співаків. В подальшому, вже цього літа,   «Спілка матерів миру» має бажання оздоровити  у «Звенигорі» чималий загал дітей загиблих героїв  та родини інвалідів і учасників АТО, ООС та в майбутньому для цих цілей винайняти та відремонтувати кілька будиночків.  Намічено першочергові завдання з обох сторін по підготовці до фестивалю. За думкою Володимира Кучера започаткована співпраця дасть змогу зробити добру справу для наших захисників, патріотичного виховання молоді та сприятиме розвитку матеріальної бази дитячого оздоровчого центру.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь