A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Районною радою проведено низку робіт на об’єктах комунальної власності

Дата: 28.07.2020 16:50
Кількість переглядів: 784

 

«Велике будівництво» анонсоване на найвищому державному рівні допоки що не надто торкнулося терен Звенигородщини. Не чекаючи на його реалізацію районною радою розпочато низку робіт на об’єктах комунальної власності, як кажуть, виходячи з можливостей та наявного фінансового ресурсу місцевого бюджету. В пріоритетах – медицина, освіта та звичайно спорт. Зокрема у дитячій спортивній школі, громадська ініціатива по спорудженню волейбольного майданчика знайшла підтримку у голови районної ради Володимира Кучера і в цей час роботи по його облаштуванню майже завершено: здійснено грейдерування, вирівнювання і утрамбування території, завезено матеріал для основи майданчика, за що особлива подяка місцевому підприємцю Саргізу Карапетяну, який безкоштовно надав необхідну техніку та завіз пісок. Коштом районної ради закуплено стійки, сітку та інше обладнання. За словами голови районної ради вже незабаром любителі цього виду спорту матимуть пристойне місце для улюбленої гри. Планується проведення на новому майданчику і загальнорайонного чемпіонату з волейболу.

   А ще цьогоріч, за безпосередньої організації того ж Володимира Кучера, силами працівників спортшколи на стадіоні ДЮСШ обладнано якісний полив нового газону футбольного поля. Збулася давня мрія місцевих футболістів. Адже до цього якість трави на футбольній арені повністю залежала від примх погоди – в літню спеку трава горіла і  стадіон перетворювався на велику пустелю. Роботи по встановленню обладнання поливу вже проведено, систему опробовано і зараз газон радує око смарагдовою зеленню. А ще, здійснено огорожу території біля малої баскетбольної зали, розчищено старі дерева,  відремонтовано глядацькі лавки,  матеріали для яких надав безкоштовно директор Звенигородського держлісгоспу Іван Бас.

 Голова районної ради Володимир Кучер щиро дякує всім небайдужим за допомогу та сподівається на підтримку адже в  найближчих планах виконання ще й низки інших важливих робіт.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь