A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Всеукраїнська акція «Об’єднаймо Україну!»

Дата: 25.01.2018 16:51
Кількість переглядів: 884

22 січня 2018 року об 11.00, в День соборності України, на Хрещатику було розгорнуто найдовший прапор України, який створювався казначеями з усіх регіонів країни в рамках Всеукраїнської акції «Об’єднаймо Україну!».

Для розгортання прапора, який довжиною сягнув понад 1 кілометр, було залучено більше 700 осіб, серед яких Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз. Прапор від Звенигородського району гордо тримав начальник управління Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області О.І.Опаленко.

Розпочалася акція до 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України на сході нашої держави – в Станиці Луганській, куди 23 серпня 2017 року Тетяна Слюз привезла жовто-блакитне полотно з написом «Державна казначейська служба України», до якого казначеї Луганщини, а згодом Донеччини приєднали свої частини прапорів.

З серпня 2017 року до січня 2018 року загальне полотнище передавалося казначеями України з області до області, з регіону до регіону доповнюючись прапорами територіальних одиниць, які казначеї пришивали власноруч.

22 січня, одночасно, з обох боків шеренги казначеїв, що вишикувались на Хрещатику, почали рух та розгортання частин прапору Голова Казначейства Т.Слюз (від буд. 4 по вул. Грушевського до Майдану Незалежності) та заступник Голови Казначейства В.Дуда (від буд. 23 по вул. Хрещатик до Майдану Незалежності).

Завершилась Всеукраїнська акція «Об’єднаймо Україну!», з’єднанням Головою Казначейства двох частини полотна зі Східної та Західної України між собою в єдиний прапор.

За результатами експертизи, проведеної представниками Національного проекту «Книга рекордів України», досягнення казначейської акції – український рекорд у категорії «Масові заходи, розміри». Свідченням цього стало внесення акції до «Книги рекордів України» та вручення у ході заходу відповідного диплому.

Метою Всеукраїнської казначейської акції «Об’єднаймо Україну!» та з’єднання прапорів із символікою, назвами всіх районів і міст України в єдиний прапор є засвідчення єдності України в її цінностях та прагненні до миру.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь