A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулось засідання сесії районної ради

Дата: 15.06.2018 16:58
Кількість переглядів: 916

15 червня відбулося засідання 23 сесії Звенигородської районної ради 7 скликання, яке провів голова районної ради Володимир Петрович Кучер.

В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 25 депутатів районної ради, голова райдержадміністрації, заступники голови і начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови району та представники засобів масової інформації. На початку засідання сесії голова районної ради привітав медичних працівників з наступаючим професійним святом –  Днем медика.

На порядок денний було винесено 28 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісіях та президії районної ради.

В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу звітові про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року;  виділенню коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги, порядку проведенню конкурсу на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний  центр» Звенигородської районної ради Черкаської області,  створили опорні навчальних заклади на базі Звенигородської ЗОШ ім.Т.Г. Шевченка, Ризинської та Шевченківської шкіл, а також розглянули низку інших, зокрема земельних питань.

Депутати також заслухали звіт голови районної державної адміністрації про вжиті заходи щодо вирішення проблеми якості та рівня води річки Гнилий Тікич в розрізі наслідків спричинених наданим районною державною адміністрацією погодженням на забір води підприємством із Дніпропетровська по вирощуванню рулонних газонів.  Нагадаємо, що згадане питання було внесено в порядок денний сесії на вимогу ініціативної групи жителів м. Звенигородки на чолі з Сікалом Юрієм Олександровичем. В ході обговорення депутатський загал не знайшов переконливими наведені головою РДА Довбушем В.М. аргументи та не підтримав його звіт, а громадські активісти, яких підтримали окремі депутати районної ради взагалі висловили пропозицію винести на наступну сесію районної ради питання про недовіру голові Звенигородської районної державної адміністрації Довбушу В.М..

З розглянутих питань порядку денного сесією прийнято відповідні рішення.

По закінченні сесії Володимир Петрович Кучер озвучив заяву від депутата районної ради Василя Васильовича Цегельного про його вихід із фракції  "Всеукраїнське об'єднання Черкащани" у Звенигорордській районній раді.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь