A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася 3 позачергова сесія районної ради

Дата: 26.01.2021 16:59
Кількість переглядів: 773

26 січня голова Звенигородської районної ради Сергій Струк провів 3 позачергову сесію районної ради. У роботі засідання взяли участь представники Звенигородської, Лисянської, Тальнівської, Шполянської і Катеринопільської районних державних адміністрацій та працівники виконавчого апарату районної ради.

Перед початком роботи сесії були проведені засідання постійних комісій районної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, забезпечення законності, боротьби із злочинністю; з питань комунальної власності, розвитку комунального господарства, транспорту, зв'язку та з питань планування, бюджету і фінансів. Комісіями були опрацьовані питання, запропоновані до розгляду на сесії. Також відбулося засідання президії районної ради. Голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій детально обговорили питання, запропоновані до розгляду та затвердили порядок денний сесії.

Загалом, на сесії депутатами районної ради було розглянуто 20 питань порядку денного. Зокрема: звіти про виконання  районних бюджетів за 2020 рік, внесення змін до рішення сесії про районний бюджет на 2021 рік, план роботи районної ради на перше півріччя 2021 року та низку інших важливих питань. Всі питання порядку денного отримали майже одноголосну підтримку депутатського корпусу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь