A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Чергова 4 сесія VIII скликання Звенигородської районної ради

Дата: 25.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 442

23 березня відбулася четверта чергова сесія районної ради під головуванням  очільника районної ради Сергія Струка. У роботі засідання взяли участь заступник голови районної ради Ярослав Попко, народний депутат України Сергій Нагорняк, заступник голови Звенигородської райдержадміністрації Юрій Піковський, заступник  міського голови з виконавчої роботи Сергій Кармазін, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та працівники виконавчого апарату районної ради.

У робочому порядку перед початком роботи сесії були проведені засідання постійних комісій районної ради,  на яких опрацьовано питання та запропоновано до розгляду на сесії. Також відбулося засідання президії районної ради. 

Голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій та груп детально обговорили питання, запропоновані до розгляду та затвердили порядок денний сесії.

На початку роботи сесії хвилиною мовчання депутатський корпус та присутні в сесійній залі вшанували пам'ять про депутатку районної ради КУЧЕРЕНКО ВАЛЕНТИНУ МИКОЛАЇВНУ, яка передчасно пішла з життя.

На сесії  депутатами районної ради було розглянуто 28 питань порядку денного.  Зокрема: Про  надання  дозволу на передачу в оренду фінансовому управлінню райдержадміністрації частини адміністративного приміщення; Про безоплатну передачу Звенигородській міській раді автомобіля  SKODA Octavia; Про надання в оренду відділу освіти  Ватутінської міської  ради автотранспортного засобу; Про передачу в оренду Катеринопільській селищній раді частини адміністративного приміщення; Про розгляд  звернення депутатів Катеринопільської селищної ради щодо вирішення проблемних питань фінансування КНП "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України ; Про  внесення змін до рішення сесії про районний бюджет на 2021 рік та низку інших важливих питань.

Крім того, заслухано інформації: керівника Звенигородської окружної прокуратури Олександра Гасича та начальника Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області Олега Міщенка про результати роботи відомств протягом  2020 року.

Серед планових питань, які розглянуто на сесії - депутатське звернення депутата районної ради Олега Баглая щодо впорядкування окремої ділянки автошляху дорожніми знаками та розмітками.

Усі питання порядку денного отримали майже одноголосну підтримку депутатського корпусу.

Наприкінці пленарного засідання сесії народний депутат України Сергій Нагорняк окреслив основні напрямки своєї роботи на 2021 рік по Звенигородському району та анонсував низку проєктів, які має намір реалізувати вже в  цьому році.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь