A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Колектив районної ради долучився до Всеукраїнської акції

Дата: 06.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 320

Упродовж 11 років поспіль в Україні на початку квітня стартує акція «За чисте довкілля», яка згуртовує працівників підприємств, установ та організацій у спільному прибиранні прилеглих територій, парків, доріг, тротуарів.

5 квітня 2021 року колектив Звенигородської районної ради на чолі з головою Сергієм Струком разом із працівниками Звенигородської районної державної адміністрації організував упорядкування території навколо адміністративної будівлі та площі перед нею. Гуртом прибрали залишки сухого листя, розчистили клумби, кущі, інші зелені насадження, побілили дерева.

Готуючись до Дня довкілля, який відзначається в Україні щороку в третю суботу квітня, причепурюючи оселі, двори, вулиці до Великодніх світ, кожен житель Звенигородщини повинен дбати про постійну чистоту територій міста, сіл, власних садиб, а також об’єктів загального користування, культурної спадщини, зелених зон, парків, скверів, алей, кладовищ, водних об’єктів.

Закликаємо працівників організацій, установ, підприємств, закладів, усіх мешканців Звенигородського району долучитися до акції «За чисте довкілля». Прибравши сміття, сухостій, посадивши молоді дерева, різнобарвні квіти, пам’ятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь