A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Визначено банк - переможця конкурсу для розміщення тимчасово вільних коштів районного бюджету

Дата: 07.04.2021 12:06
Кількість переглядів: 317

На виконання рішення Звенигородської районної ради від 23.03.2021 №4-2/VІІІ «Про розміщення тимчасово вільних коштів районного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в банках у 2021 році» 6 квітня 2021 року проведено засідання конкурсної комісії, де визначався банк-переможець, у якому розміщуватимуться тимчасово вільні кошти районного бюджету. Це кошти, які обліковуються на рахунках спеціального фонду і відволікання яких не призведе ні до втрати платоспроможності, тобто своєчасного і в повному обсязі здійснення платежів за всіма зобов'язаннями районного бюджету, ні до виникнення заборгованості за відповідним фондом бюджету протягом періоду, на який передбачається здійснити розміщення на депозитному рахунку.

Комісією на чолі з головою Тамарою Чоловською – начальником фінансового управління Звенигородської райдержадміністрації, за участю керуючої справами районної ради Ольги Вельган, депутатів Звенигородської районної ради Юрія Могильного, Ірини Бахолдіної, представників банків - АТ «УКРГАЗБАНК»,АТКБ «ПриватБанк» та ПАТ «Державний ощадний банк України», у яких держава володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу, розглянуто надані пропозиції.

Під час ознайомлення з документами встановлено, що два банки - «УКРГАЗБАНК» та «Ощадбанк» запропонували однаковий розмір процентної ставки, проте місцевим відділенням ПАТ «Державний ощадний банк України» подано неповний перелік необхідних матеріалів. Ураховуючи це, комісія визначила переможцем конкурсного відбору Звенигородське відділення №152/23 акціонерного банку «УКРГАЗБАНК», яким надано в повному обсязі відомості до пропозиції з додержанням вимог законодавства, а також запропоновано процентну ставку за вкладом (депозитом) у розмірі 5,7%.

Відтепер тимчасово вільні кошти згідно з укладеним із банком договором депозитного вкладу розміщуватимуться з метою їх накопичення, що сприятиме збільшенню фонду районного бюджету та посиленню його платоспроможності у виконанні програм соціально-економічного розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь