A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У Бужанській громаді відкрили сучасний ЦНАП

Дата: 16.04.2021 09:02
Кількість переглядів: 453

14 квітня 2021 року в селі Бужанка за участю заступника голови Звенигородської районної ради Ярослава Попка, народного депутата України Сергія Нагорняка, депутата Черкаської обласної ради В’ячеслава Бабенка відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг, який надаватиме 151 послугу жителям громади. Сьогодні такий центр з точки зору споживача адміністративних послуг є місцем (будівлею, приміщенням), де різні групи громадян можуть отримати широкий спектр послуг у комфортних умовах, а також платформою для зустрічей місцевих мешканців, де вони зможуть відкрито обговорювати потреби громади.

За словами голови Бужанської громади Валентини Стадник, у 2020 році було ініційовано участь у четвертій фазі проєкту «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Упродовж року знайшли й відремонтували відповідне приміщення для ЦНАПу, побудували пандуси, облаштували вбиральні для людей з обмеженими фізичними можливостями, створили куточок для дітей, кімнату відпочинку для працівників, місце для сповивального столика, забезпечили своєчасний та належний підбір персоналу.

На думку Сергія Нагорняка, створення такого закладу - одного з небагатьох на виборчому окрузі, забезпечить на належному рівні швидке, доступне та якісне отримання громадянами, представниками бізнесу адміністративних послуг, що є важливою частиною розвитку регіону й одним із успішних результатів реформи децентралізації.

У цей же день Сергій Нагорняк подарував саджанці сакур, які в рамках проєкту «Greening of the Planet» висадили на території Бужанки, а за підтримки Ярослава Попка, В’ячеслава Бабенка заклади освіти, культури, комунальні служби сіл громади отримали дванадцять мотокіс.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь