A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

На часі- створення освітнього центру

Дата: 20.05.2021 02:02
Кількість переглядів: 284

19 травня 2021 року в залі засідань Звенигородської районної ради відбулася непересічна освітня подія, що заклала підмурок перспективної справи. У цей день на засадах партнерства ректором Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександром Черевком, головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком та головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським підписано Договір про співпрацю.

У рамках угоди заплановано створити та організувати в місті Звенигородка роботу освітнього центру, що значно наблизить територіальну доступність до сучасної освіти шляхом надання спектру освітніх послуг, зокрема з підготовки учнів старших класів до вступу в університет.

Сьогодні, в умовах пандемії, важливо розвивати освітній, науковий та творчий потенціал науково-педагогічних, педагогічних працівників, здобувачів загальної середньої та вищої освіти, не виїжджаючи далеко за межі Звенигородського району.

 Попередньо було оглянуто приміщення, надане Звенигородською територіальною громадою, визначено обсяг ремонтних робіт, заплановано презентацію університету на початку червня. Очікується, що проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи про новації вступної кампанії та можливості продовження навчання в університеті зумовлять збільшення кількості абітурієнтів із новоутвореного Звенигородського району.

Чітко сплановані робочі моменти візиту, дружнє рукостискання керівників під час підписання угоди, прагнення покращувати життя людей в громаді є запорукою створення освіти рівних можливостей, освіти нової якості – демократичної та інноваційної.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь