A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Сила-у єдності!

Дата: 20.05.2021 15:28
Кількість переглядів: 376

У Всесвітній день вишиванки, який упродовж 15 років є одним із улюблених свят українців, працівники виконавчого апарату, депутати Звенигородської районної ради долучилися до кола земляків, які сьогодні вражають красою і розмаїттям вишиванок.

Одягнувши на роботу як традиційні вишиванки у вигляді сорочок, так і вишиванки-сукні, одразу відчули дивовижну позитивну силу цього унікального українського одягу. Дійсно, барви національного вбрання створили святковий настрій у будівлі районної ради. Працівники апарату в такий спосіб об’єдналися з українцями світу, а також виразили громадянську позицію, культурну освіченість та духовну свідомість.

«Наші предки приділяли особливу увагу сакральному значенню зображень, візерунків, кольорам вишивки. Нарівні з українською писанкою вишиті рушники, сорочки, сукні, спідниці, жакети, хустки є одними із яскравих символів української культури. Важливо нам у XXI столітті берегти цю прадавню спадщину, примножувати знання й передавати дітям та онукам. Добре, що День вишиванки завжди припадає на робочий день, бо це цінна нагода усвідомити в колективах, що сила українців - у єдності », – висловився голова районної ради Сергій Струк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь