A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Вітаємо із закінченням навчального року!

Дата: 28.05.2021 12:10
Кількість переглядів: 289

Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки!

Знову ранки останніх травневих днів повняться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Вулиці міст, сіл і селищ Звенигородського району полонить приємний вихор дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини півоній, ромашок,троянд та лілій. Це наші громади, рідна держава зустрічають довгождане й улюблене свято багатьох поколінь. Усі шляхи, стежечки  сьогодні ведуть до школи. Закінчується ще один плідний навчальний рік. Особливим у житті він став для милих першачків, які вже не так боязко спішать до школи. Не менш важливим був для одинадцятикласників, які незабаром утілюватимуть отримані знання в реаліях.

Від імені виконавчого апарату, депутатів Звенигородської районної ради висловлюємо щиру вдячність колективам закладів освіти,  батькам за невтомну працю, щире покликання сіяти зерна мудрості, за любов до дітей і до рідного краю, невтомний творчий пошук, добро й щедрість душі, за те, що ще один навчальний рік  гідно вписано в часописи шкіл, дитячих садків, закладів позашкільної освіти.

Бажаємо вам  невичерпної криниці міцного здоров’я, незгасного вогнища учительської енергії, невмирущої любові до обраної в юності професії. У цей день, перегортаючи сторінки школярських, студентських років, хочеться сказати вам, дорогі діти, що навчання – це скарб. Учіться, щоб знати,  як жити. Упевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи й зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення.

Нехай літечко  повниться радісними подіями, творчими відкриттями, великими й маленькими перемогами. Мирного неба, єдності, добробуту всім нам. Веселих канікул!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь