A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Легалізація зайнятості – вимога сьогодення

Дата: 31.05.2021 22:14
Кількість переглядів: 320

"Інформаційна кампанія щодо легалізації трудових відносин триває",- повідомляє начальник відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Оксана Шпунт.

З початку 2021 року фахівцями відділу взаємодії з роботодавцями спільно з інспектором управління Держпраці Миколою Мирошниченком організовано та проведено 6 інформаційних семінарів та 15 онлайн-конференції з роботодавцями району щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Фахівці районної служби зайнятості вкотре доводять до відома роботодавців Звенигородського району інформацію про чинне законодавство, яке передбачає адміністративну та фінансову відповідальність за його порушення в частині оформлення трудових відносин із найманими працівниками.

Надзвичайно актуальним і важливим сьогодні є питання легалізації виплати заробітної плати, оформлення трудових відносин. Нелегальна заробітна плата послаблює соціальний захист працівників, які, отримуючи нелегальну винагороду, позбавляють себе права на соціальні виплати, зокрема, на виплату лікарняних, відпускних та допомоги по безробіттю.

У поточному році проводяться інспекційні заходи в роботодавців, які мають найвищий ризик застосування незадекларованої праці. Це суб’єкти, у яких обсяг наданих послуг (виконаних робіт) не відповідає фактичній чисельності найманих працівників. Інформування направлено суб’єктам господарювання у сфері транспорту та кур’єрської діяльності, сільського господарства, оптової і роздрібної торгівлі, громадського харчування, будівництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь