A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбувся робочий візит у заклад професійної освіти

Дата: 03.06.2021 15:26
Кількість переглядів: 431

У перший літній день на базі державного навчального закладу «Лисянський професійний аграрний ліцей» відбулася робоча зустріч за участю народного депутата України Сергія Нагорняка, депутата Черкаської обласної ради Вячеслава Бабенка, голови Звенигородської районної ради Сергія Струка, заступника голови районної ради Ярослава Попка, голови Звенигородської районної державної адміністрації Юрія Піковського.

Директор закладу професійної освіти Олександр Яцюк ознайомив присутніх із напрямками організації освітнього та навчально-виробничого процесів. Сьогодні в ліцеї здобувачами професійної освіти є 283 студенти, які отримують знання й навички з метою присвоєння кваліфікації з обраної професії.

Заклад має ліцензії з первинної професійної підготовки та перепідготовки робітників: оператор комп'ютерного набору, секретар керівника (організації, підприємства, установи), обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, адміністратор, офіціант, муляр, монтажник гіпсокартонних конструкцій, лицювальник-плиточник, штукатур, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії A1, A2, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії C, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорій A1, A2, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів категорій С, C1, стропальник, машиніст (кочегар) котельні, садовод, плодоовочівник.

Ліцей має сучасну матеріально-технічну базу, а також ліцензії для здійснення підвищення кваліфікації робітників. Учасники зустрічі оглянули навчальний корпус, упорядковану територію, спортивний комплекс та боксерський ринг. Відвідавши навчально-практичний садово-тепличний центр, переконалися, що для майбутніх аграріїв у ліцеї створено належну базу для вивчення багатогранного процесу створення саду, який починається з аналізу ґрунту й включає в себе різноманітні складові: від планування до посадки рослин і спостереження за їх ростом і розвитком.

 Народний депутат України Сергій Нагорняк побажав якісного подальшого розвитку закладу професійної освіти, успішної реалізації перспективних проєктів, стабільної кількості вступників - майбутніх кваліфікованих робітників, які сьогодні є затребуваними фахівцями в різних галузях економіки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь