A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

ЧНУ імені Богдана Хмельницького презентував освітні можливості у Звенигородському районі

Дата: 06.06.2021 07:47
Кількість переглядів: 407

Святково, молодіжно, сучасно, професійно, енергійно, патріотично, яскраво, творчо, дивовижно, прогресивно! Саме ці слова є доречними й влучними для характеристики вражень і емоцій, які народилися в глядачів під час презентації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

4 червня на центральній площі Звенигородки відбувся урочистий старт відкриття освітнього центру закладу вищої освіти в новоутвореному Звенигородському районі. Вітання студентам-учасникам концерту, ректору Олександрові Черевку, проректорам, директорам і деканам адресував голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, який разом із керівниками районної державної адміністрації, міської ради, територіальних громад, депутатами обласної, районної та міської рад підтримав ініціативу ЧНУ наблизити широкий спектр освітніх послуг (курси, групи за спеціальностями, підготовка до ЗНО) та зробити їх ще доступнішими для жителів району.

Звісно, і аплодисменти вдячності, і непідробні подив, захоплення викликали кращі номери творчих колективів: ансамблю народного танцю «Черкащанка», вокального гурту «Мелодія», колективу барабанщиць «Badabum», акробатичного дуету "Мірандус» у складі студентів Стаса Павленка й Аніти Куць, а ще- цікаві історії й несподівані знайомства зі студентами-уродженцями Звенигородського району (їх аж 361!), які розповіли про умови навчання, порадивши вступати в ЧНУ, аби здобути міцні знання з обраної спеціальності, вміння та компетенції, необхідні для початку наукової кар’єри або професійної роботи, прожити незабутні події неповторного студентського життя. «Раді будемо бачити всіх серед своїх студентів!»- запросив учасників заходу ректор Олександр Черевко.

Приймаючи рішення щодо вибору закладу для здобуття вищої освіти, варто запам'ятати вагомі досягнення Черкаського національного університету, які до здобутих у минулі роки примножено впродовж 5 місяців цього року:

У чотирнадцятому академічному рейтингові закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021» ЧНУ на 38 місці, піднявся на 23 позиції, а починаючи з 2015 року, додав ще 88 позицій.

ЧНУ уклав угоди про міжнародну співпрацю з Дангарінським державним університетом (м. Дангара, Таджикистан), Інститутом туризму, підприємництва та сервісу (м. Душанбе, Таджикистан), Таджицьким аграрним університетом імені Ширіншох Шотемур (м. Душанбе, Таджикистан).

ЧНУ підписав угоду про співпрацю кафедри журналістики, реклами та PR-технологій з Українським інститутом медіа та комунікації & DW Deutsche Welle

Генеральна асамблея Спортивної студентської спілки України відзначила університетський студентський спорт.

Пройшовши сторічний шлях становлення від учительської семінарії, Інституту народної освіти з одним факультетом до сучасного класичного університету європейського рівня, ЧНУ сьогодні є гідним місцем для дозрівання особистості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь