A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Мрія про рекорд об'єднала громаду

Дата: 20.06.2021 00:44
Кількість переглядів: 366

19 червня в Катеринопільській селищній територіальній громаді відбувся масштабний спортивний фестиваль, організований за ініціативи ТОВ «НВФ «Урожай» та підтримки благодійного фонду «МХП- громаді». На місцевому стадіоні «Колос» упродовж дня відбувалися подїї, які згуртували поціновувачів спорту -любителів футболу, волейболу, дартсу, шахів. Разом із глядачами вболівав за гравців голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, який із катеринопільцями, гостями громади став свідком установлення рекорду України зі скандинавської ходьби.

Грандіозна ідея, підтримана депутатом Черкаської обласної ради Олександром Воскобойником та БО БФ «МХП - громаді», стала соціально цінним проєктом, який об’єднав у громаді енергійних, цілеспрямованих людей різного віку, для яких ходьба з палицями, започаткована майже 100 років тому фінськими лижниками, є не лише хобі, а засобом зміцнення здоров’я.

Мов у калейдоскопі, змінювалися в цей особливий для Катеринополя червневий день події: майстер-класи, вручення подарунків, козацька каша, розваги, конкурси, безкоштовні гірки, батути, солодка вата, виступи народних колективів, концерти гуртів «Крутий заміс», «Made in Ukraine». Дійсно, було цікаво, весело й безтурботно й дорослим, і дітлахам!

Такі починання в громадах Звенигородського району набирають обертів, адже дарують міцне здоров’я, енергію молодості, радісний настрій і прагнення до нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь