A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У вихорі випускного вальсу

Дата: 01.07.2021 01:35
Кількість переглядів: 349

Цьогоріч у територіальних громадах Звенигородського району яскравим продовженням Дня Конституції України та Дня молоді, які гармонійно й символічно поєдналися, стали довгоочікувані події-випускні вечори.

30 червня запам’ятається як останній день шкільного безтурботного буття учням більшості шкіл району. 16 випускників 11 класу Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 теж отримали важливі документи – свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, оцінки в яких є не лише підсумком навчання, а й перепусткою в омріяні заклади вищої освіти.

Гучними оплесками зустріли в сесійній залі Звенигородської міської ради головних героїв свята, у чиїх очах горить бажання досягти більшого, чия душа світиться молодечим запалом, а мрії прагнуть змінити цей світ. Школярі віддали шану героям, які загинули за честь держави і тим, хто нині виконує громадянський обов’язок, боронить східні кордони рідної Батьківщини.

Для привітання запросили керуючу справами виконавчого апарату Звенигородської районної ради Ольгу Вельган, яка звернулася до дітей з вітальними словами й материнськими побажаннями: «Любі випускники, шановні вчителі, батьки, гості!Свята, заради якого ми зібралися, немає в жодному календарі. Воно буває лише один раз у житті людини. Це день, коли доводиться пережити водночас і радість від передчуття зустрічі з незвіданим майбутнім, і біль розлуки з рідними, без яких не уявляєш свого життя. Дорогі діти! Незабаром ви кружлятимете під мелодію останнього прощального вальсу. Хай пливе він над нашим містом, хай перегукується різними голосами. Мрійте, кохайте, прагніть до кращого. Це – ваше свято, тож нехай прикрашають його щасливі посмішки та добрі слова. Хвилюючий день не лише у вас, випускники, а й у ваших батьків. Так шалено б'ється серце, а то зовсім десь зникає його стукіт. І тато, і мама ще пам'ятають себе такими ж юними, свій випускний, а вже красуня-донька на високих підборах і серйозний син, вищий за тата. Нещодавно тримали їх на руках, безпомічних немовлят, а сьогодні вони відлітають з батьківського гніздечка. Шановні педагоги! Милуючись красивими, упевненими учнями, усвідомлюйте цінність своєї праці, яка зібрала плідний урожай міцних знань. Вдячні вам за це! Сьогодні вам, дорогі діти, відкриті всі дороги. Йдіть сміливо вперед, але нехай одна стежка завжди повертає до рідної школи, а друга - до батьківського порогу. А школа зі згадкою про щасливе дитинство нехай відпускає вас у світлий життєвий шлях!».

Разом із документами про повну загальну середню освіту, які вручив директор школи Володимир Каюк, усі випускники отримали від Звенигородської районної ради подарунок- науково-популярне видання «Звенигородщина: моя, твоя, наша» Феофана Білецького, заслуженого журналіста України, лауреата премії імені Михайла Максимовича, з автографом автора, який напередодні свята завітав у районну раду, щоб залишити символічний підпис із датою на згадку про цей особливий у житті молодих звенигородців день. Таку ж книгу передала керуюча справами у шкільну бібліотеку.

Віриться, що випускний бал назавжди залишиться в пам’яті радісним святом прощання з безтурботним дитинством і стане першим світанковим кроком назустріч дорослому життю, його випробуванням, відповідальності та злетам.

Від імені виконавчого апарату, депутатів Звенигородської районної ради бажаємо всім випускникам 2021 року впевненості у своїх силах, міцного здоров’я, щасливої й щедрої долі, не боятися перешкод і поразок, учитися долати їх та не відступати від власних мрій, не втрачати оптимізму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь