A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Приймальне відділення Звенигородської багатопрофільної лікарні повністю оновлено

Дата: 12.07.2021 15:54
Кількість переглядів: 491

9 липня 2021 року народний депутат України Сергій Нагорняк, голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування побували з робочим візитом у комунальному некомерційному підприємстві «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

У цей день вітали колектив опорної лікарні з відкриттям оновленого відділення екстреної медичної допомоги, у якому в повному обсязі виконано ремонт у рамках реалізації програми «Велике будівництво», ініційованої президентом України Володимиром Зеленським.

«Радо ділюся з вами новиною: проєкт із реконструкції приймальних відділень на Черкащині виконано на 100%. Буваючи в цих відділеннях, я щоразу запитував враження персоналу та пацієнтів. Медики твердять: новий інтер’єр змінює ставлення до роботи. У комфорті працюється краще. Пацієнти ж особливо радіють новому обладнанню. Саме так відбувається зміна підходів до лікування. А ми тим часом уже працюємо над новими медичними проєктами»,- таку думку висловив у своєму профілі в соціальній мережі Facebook керівник обласної державної адміністрації Олександр Скічко.

Ремонт відділення екстреної медичної допомоги - це новий подих у поетапній модернізації лікарні. За словами її директора Вардана Айрапетяна, усі роботи виконано якісно, із застосуванням сучасних будівельних технологій, суттєво оновлено апаратуру, придбано нові рентгенівський та УЗД-апарати.

Народний депутат України Сергій Нагорняк, для якого розвиток медицини є пріоритетом діяльності, на початку липня ініціював зустріч лікарів зі 199-го виборчого округу, які зустрілися з Міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком. У ході відвертого діалогу говорили про проблеми галузі: реформування вторинної ланки, труднощі укладення договорів з НСЗУ, забезпечення лікарень обладнанням, перспективи медичних закладів і розвиток трансплантології на Черкащині, рівень оплати праці медичних працівників.

Не стоять осторонь у подоланні гострих питань охорони здоров’я й депутати районної ради на чолі з головою Сергієм Струком. На пленарному засіданні чергової 5 сесії ними затверджено Програму з надання субвенцій місцевим бюджетам на підтримку закладів медичної галузі первинного та вторинного рівнів у Звенигородському районі на 2021 рік, згідно з якою виділено по 150 тисяч гривень Шполянській, Лисянській, Звенигородській, Катеринопільській територіальним громадам з метою стабільного функціонування, упровадження нової моделі ведення господарської діяльності в медичній галузі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь