A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Проведено регіональні збори голів районних рад Черкащини

Дата: 19.07.2021 08:26
Кількість переглядів: 367

2 липня ухвалено Резолюцію зборів голів районних рад України щодо гарантій подальшої їхньої діяльності, яку направлено керівництву держави, профільним відомствам та керівникам парламентських фракцій і груп у парламенті.

Продовжуючи діалог про важливість і потрібність субрегіонального (районного) рівня в системі державного управління, голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний провів збори членів Регіонального відділення Української асоціації районних та обласних рад, які відбулися в Черкаській районній раді.

У зібранні взяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк. Спільно з керівниками всіх чотирьох райрад Черкаської області було прийнято рішення делегувати голову Золотоніської районної ради Бориса Євмину представляти районні ради Черкащини в Асоціації.

Напередодні зборів голів районних рад України з ініціативи керівника Звенигородської районної ради було підготовлено спільне звернення від імені Олександра Василенка - голови Черкаської районної ради, Віталія Олійника - керівника Уманської районної ради та Бориса Євмини- очільника Золотоніської районної ради до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня та пов’язаний з цим нормотворчий процес.

«Разом ми напрацювали спільну позицію щодо подальшої долі районних рад, їхнього функціоналу та джерел наповнення бюджету. Загалом вважаю, що для ефективного розвитку області нам необхідна співпраця всіх рівнів місцевого самоврядування, адже є багато питань, які можна вирішити разом. Сьогодні для обласної ради одне з найактуальніших питань - це придбання лінійного прискорювача для більш точного лікування онкологічних захворювань. Принагідно звернувся до очільників райрад, щоб вони також нас підтримали і запропонували головам громад закумулювати кошти й допомогти зі співфінансуванням цього проєкту. Наша спільна робота стане яскравим прикладом конструктивного діалогу й реального місцевого самоврядування в області», - такі ключові думки висловив у ході зборів голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь