A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Бути поряд із тими, хто безкорисливо допомагає

Дата: 04.08.2021 13:28
Кількість переглядів: 243

3 серпня 2021 року в сесійній залі Звенигородської міської ради відбулася зустріч голів рад ветеранів територіальних громад Звенигородського району. На запрошення Володимира Слинька - голови районної ветеранської організації в заході взяла участь керуюча справами виконавчого апарату Ольга Вельган.

Привітавши від імені голови районної ради Сергія Струка та депутатського корпусу активних, небайдужих лідерів, які спрямовують свої професійні зусилля на користь тим, хто потребує підтримки, очільниця виконавчого апарату зазначила, що згуртованість та ініціативність керівників ветеранських об’єднань із чималим досвідом роботи дають можливість людям бути почутими, не залишатися наодинці зі своїми проблемами.

Керуюча справами апарату акцентувала увагу на тому, що районна рада також подає руку підтримки та готова співпрацювати в організації спільних справ, метою яких є соціальний захист учасників Другої світової війни, воєнних конфліктів, дітей війни, ветеранів праці, військової служби, пенсіонерів, громадян похилого віку, інших найбільш знедолених категорій населення, а також забезпечення гідного існування громадян, які через об’єктивні обставини не здатні піклуватися про себе самостійно.

«Ми готові бути вашими партнерами. На цей час уже склалися дружні взаємини районної ради з Володимиром Гнатовичем Слиньком, які дають плідні результати. Нехай не міліють ваші душі милосердям, бо, за висловом Тараса Шевченка, раз добром нагріте серце-вік не охолоне», - з такими словами звернулася Ольга Вельган до активних учасників волонтерського руху Звенигородського району, побажавши всім міцного здоров'я, підтримки в громадах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь