A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Вітальним стоголоссям уже лунають святкові заходи

Дата: 21.08.2021 12:00
Кількість переглядів: 241

20 серпня у Звенигородському центрі культури й дозвілля з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України відбулися урочистості-зачин до низки цікавих, творчих, сучасних, багатогранних святкових подій.

Усвідомлюючи, який складний шлях пройшли до свободи українці, скільки славних синів та дочок віддали своє життя, захищаючи східні кордони держави, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання жителів усіх територіальних громад району, які не повернулися на рідний поріг чи до батьківської лагідної хати.

На урочисту подію завітав народний депутат України Сергій Нагорняк, який поздоровив зі святами мешканців Шевченкового краю, а також нагородив грамотами Верховної Ради України директора КНП «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Вардана Айрапетяна та його заступника Георгія Дімова.

У зібранні взяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк. Вітаючи зі святами, які передають дух патріотизму та гордості за свою націю, він наголосив, що незалежність - це єдність, міцність волі й духу українського народу в усіх куточках нашої країни, це відповідальність кожного за розквіт України.

З нагоди дня народження держави очільник районної ради нагородив ювілейною медаллю «30 років Незалежності України» учасників бойових дій на Сході України Івана Дружбінського та Сергія Короля.

Почесну грамоту Черкаської обласної ради за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, територіальної громади та з нагоди 30-ї річниці незалежності України отримав Євгеній Петров, депутат, голова постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування територій, будівництва та архітектури Звенигородської міської ради, голова благодійного фонду «Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка». Такою ж Почесною грамотою нагороджено голову районної ради Сергія Струка, яку вручив голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський.

За особистий внесок у розвиток української держави, вагомі досягнення в праці, активну громадянську позицію та з нагоди 30-ї річниці незалежності України грамотою Звенигородської районної ради нагороджено:

Майю Бойко, голову Звенигородського райкому профспілки працівників освіти і науки;

Олександра Дудника та Максима Мельника, рядових служби цивільного захисту пожежного-рятувальника Шостої Державної пожежно-рятувальної частини Четвертого Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області;

Дмитра Ликова, провідного інженера з охорони праці державного підприємства «Звенигородське лісове господарство».

Працівники Центру культури й дозвілля, вихованці студії спортивного танцю «Флоркрафт», дитячих вокальних ансамблів «Веснянка», «Зорецвіт» гармонійно вплітали у віншувальний віночок свої пісенні й хореографічні подарунки.

Відеопривітання голови Звенигородської районної ради Сергія Струка за лінком https://www.youtube.com/watch?v=hEbz2h-caOQ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь