A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Освітній хаб згуртував педагогів у Звенигородській громаді

Дата: 25.08.2021 22:52
Кількість переглядів: 230

Педагоги традиційно вважають основною подією останнього літнього місяця серпневі конференції, зустрічі, діалоги. У непростих буднях подолано всі труднощі минулого навчального року, переважно в дистанційному форматі, успішно проведено зовнішнє незалежне оцінювання, підготовлено заклади освіти до нового навчального року.

25 серпня на базі Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Звенигородської міської ради з ініціативи відділу освіти Звенигородської територіальної громади проведено зустріч з педагогами закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти в сучасному форматі education hub як унікального центру діяльності, платформи для професійного зростання освітян громади, які будують спільноту відповідальних педагогів.

Присутній на відкритті освітніх серпневих діалогів голова Звенигородської районної ради Сергій Струк привітав освітян з 30-річчям незалежності України, висловив вдячність працівникам відділу освіти, дійсно, агентам змін, які взяли участь у проєкті «Подолання цифрової нерівності України» та отримали сертифікат на суму 1 мільйон гривень на обладнання сучасними освітніми ресурсами восьми кабінетів початкової освіти та чотирьох кабінетів математики.

Очільник районного органу місцевого самоврядування побажав учителям, вихователям, керівникам гуртків, тренерам міцного здоров’я, земного щастя, заслуженого благополуччя, відчуття повноти й неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та успіхів у шляхетній і почесній праці під мирним небом України.

Разом з начальником відділу освіти Ларисою Кочергою, яка має завзяття, натхнення, прагне організовувати дискусійні формати для співтворчості педагогів, навчання одне від одного, керівник районної ради спільно із першим заступником міського голови Валерієм Мареничем, депутатом Звенигородської міської ради, головою благодійного фонду «Розвиток Батьківщини Тараса Шевченка» Євгенієм Петровим залюбки ознайомився з багатими на креативні ідеї фотозонами, підготовленими до 1 вересня, утіленими педагогічними задумами – оригінальними лепбуками, витинанками, столярними виробами, спроєктованими роботами на гуртках робототехніки, виставкою здобутих юними спортсменами кубків.

Незабаром малиновий передзвін шкільного дзвоника нагадає про перший день осені. 1 вересня - це не тільки День знань, це старт нових надій і батьків, і учнів. Кожна родина прагне дати дитині грунтовну освіту, яка стане фундаментом у житті. Незалежно від того, у якій школі вона навчається, – сільській чи міській – освіта повинна бути якісною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь