A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Кличе школа знов до знань

Дата: 01.09.2021 16:19
Кількість переглядів: 212

Традиційно першовересень розгортає ще білу сторінку, коли батьки, учні та педагоги зустрічаються на порозі закладу освіти з очікуванням цікавих відкриттів.

1 вересня на запрошення учнівського й педагогічного колективів Звенигородської загальноосвітньої школи I-II cтупенів №4 голова Звенигородської районної ради Сергій Струк побував на святковому старті нового навчального року. Охайне й урочисте подвір’я школи, що розквітло веселковими барвами букетів, повітряних кульок, фотозони, зустрічало родину школярів, педагогів і батьків, які випромінювали посмішки.

У 2021/2022 навчальному році в школі навчатимуться 150 учнів, із них 11 учнів - у випускному 9 класі. Теплими оплесками запросили 16-ьох маленьких, несміливих, кумедних першокласників, яких привели на свято батьки.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Антоніна Скоробреха, побажавши всім плідної роботи, цікавих уроків, перемог в олімпіадах, конкурсах, змаганнях.

Продовжуючи низку вітальних слів, керівник районної ради висловив упевненість, що учнів незалежної України чекає мирне, щасливе майбутнє, подякував учителям і батькам за терпіння, наснагу, креативні ідеї, невтомну жагу до пізнання, подарував шкільній бібліотеці книги місцевих авторів, а учням 9 класу - науково-популярне видання Феофана Білецького «Звенигородщина: моя твоя, наша» з надією, що книгу, яка розкриває сторінки історії Шевченкового краю від давніх часів до сьогоденні, обов’язково прочитають школярі та батьки. Гучний дзвоник покликав школярів на перший урок...


Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, батьки, викладачі, працівники закладів освіти!

Знову перший осінній ранок наповнюється малиновими переспівами шкільного дзвоника. Вулиці розцвітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Це наші територіальні громади, рідний Звенигородський район, велична Черкащина, незалежна держава зустрічають тридцятий День знань-свято багатьох поколінь.

Усі шляхи, стежечки сьогодні ведуть до школи, дитячого садка чи університету. Розпочинається новий навчальний рік, уторовується нелегка дорога до знань. Особливим у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, уперше йдуть з портфеликами. Не менш важливим буде для одинадцятикласників, студентів, які незабаром утілюватимуть отримані знання в реаліях.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого апарату Звенигородської районної ради щиро вітаємо з Днем знань, дякуємо педагогічним колективам, батькам за невтомну працю, за любов до дітей і рідного краю, самовіддане служіння в обраній справі, невтомний творчий пошук, добро й щедрість душі.

Дорогі діти! Завдяки вам у школі, мов у вулику, ніколи не бракує галасу, біганини, ваших оченят- бісенят і милих посмішок. Тривале дистанційне навчання багато чого змінило. Ви лишилися не осторонь....вас зачепило найбільше. Цінуйте вчителів, шануйте батьків, гасайте в коридорах, зустрічайтеся з друзями. Дякуємо вам за самостійність, за недитячу відповідальність. Ви- наші герої.

Шановні педагоги! Вам доводиться витримувати понаднормові навантаження, ставати іншими: більш сучасними, креативними, мобільними. Ви вчитеся краще чути один одного, розуміти цінність дітей у професії, усвідомлювати важливість батьків, яким теж судиться вчителювати. Дякуємо вам за людяність, сміливість, мудрість.

Шановні батьки! Ви є надійними помічниками дітей і вчителів, умієте зменшити тривожність, об'єднуєтеся в родинах та створюєте комфортні умови. Дякуємо вам за терпіння, допомогу, розуміння.

Мріється, щоб у всіх колективах закладів освіти в тісній співпраці педагогів, батьків ще один навчальний рік, що розпочинається сьогодні, гідно вписувався в часописи шкіл, дитячих садків, позашкілля, закладів вищої освіти, а головне - у ще один неповторний рік життя наших дітей - майбутнього незалежної України.

Першовересневе відеовітання від працівників виконавчого апарату, освітян-депутатів Звенигородської районної ради за лінком 

https://www.youtube.com/watch?v=lgQALYq18m8&t=64s



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь