A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У Звенигородці з’явився освітній центр

Дата: 04.09.2021 00:55
Кількість переглядів: 251

В історії освіти Звенигородщини, що з року в рік примножується успішними здобутками, 3 вересня 2021 року закарбується пам’ятною датою. Уперше в адміністративному центрі району відчинив двері освітній центр Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Символічно, що урочиста подія відкриття, у якій узяли участь ректорат університету, голови Звенигородської районної ради, районної державної адміністрації та міської ради, депутати міської та районної рад, відбулася саме на початку нового навчального року.

Почесну місію перерізання стрічки виконали ректор ЧНУ Олександр Черевко, голова районної ради Сергій Струк, голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, міський голова Олександр Саєнко. Відтепер до послуг учнів, студентів, педагогів-професійна орієнтація, просвітницька діяльність, організація процесу здобуття освіти та підвищення кваліфікації. Освітній центр, який очолила Надія Глийова, функціонально входить до складу науково-начального центру «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки». Його основними завданнями, за словами ректора ЧНУ Олександра Черевка, є організація та проведення курсів для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, організація курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників; проведення профорієнтаційних заходів: тематичних круглих столів, семінарів, оглядових лекцій з демонстрацією експериментів, зустрічі з викладачами та студентами університету.

Плануються також стажування, підвищення кваліфікації та перепідготовка державних службовців районних державних адміністрацій, голів, депутатів рад територіальних громад, посадових осіб місцевого самоврядування за програмами, які пройшли конкурсний відбір Національного агентства України з питань державної служби, та авторськими програмами. Поява освітнього центру має соціально значущу мету, оскільки в студентів-уродженців Звенигородського району віднині є можливість здобувати фахову вищу освіту вдома, не виїжджаючи далеко за межі територіальної громади.

Звенигородський освітній центр працює в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Звенигородської міської ради, кабінети розташовані на другому поверсі.

Гості привітали колектив університету із приємною подією, побажали працівникам освітнього центру впевненого розвитку, налагодження ділового партнерства з керівниками закладів загальної середньої та професійної освіти, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, учнями, студентами, успішної реалізації задумів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь