A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Делегація Черкащини бере участь у роботі XXІ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації

Дата: 22.09.2021 00:52
Кількість переглядів: 194

21 вересня розпочала роботу XXI Всеукраїнська нарада-семінар для представників органів місцевого самоврядування з актуальних питань децентралізації, організована Українською асоціацією районних та обласних рад з метою спільного вирішення й напрацювання подальшого бачення розвитку публічної влади.

Захід, що вже став традиційним комунікативним майданчиком для керівників районних та обласних рад, голів територіальних громад, органів державної влади, неурядових організацій та фахових експертів, відбувається в смт. Затока Одеської області.

Черкащину представляють голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, заступник голови Ярослав Попко та голова Золотоніської районної ради Борис Євмина.

Програма заходу, що ділиться на дискусійно-роз’яснювальний та навчальний блоки, сформована на основі опитування спільноти Асоціації, у якому активну участь узяв виконавчий апарат Звенигородської районної ради. На основі поданих рекомендацій районних та обласних рад України під час пленарних сесій розглядаються питання регіонального розвитку, повноважень, подальших перспектив децентралізації, зокрема Конституційних змін, юридичної практики вирішення спірних питань, сучасні інструменти проєктного менеджменту, інвестицій, фандрайзинг як інструмент залучення ресурсів та інше, запланована презентація діяльності Центру державно-приватного партнерства.

Також в рамках наради-семінару відбувається розширене засідання Правління Асоціації. До спілкування з учасниками наради-семінару запрошені народні депутати, представники Офісу Президента України, центральних органів виконавчої влади та експерти.

«Подібні наради є цінними й корисними у спілкуванні лідерів територій, громад різних рівнів. Є нагода поділитися досвідом своєї роботи в ході панельних дискусій, поставити актуальні питання високопосадовцям органів державної влади та експертам», - повідомив Сергій Струк.

Як зазначив Президент Асоціації Сергій Чернов, головне завдання заходу- отримати відповіді на важливі питання й спільно напрацювати подальше бачення розвитку органів місцевого самоврядування. За результатами наради-семінару підготовлена Резолюція.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь