A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Як отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон?

Дата: 27.10.2021 15:21
Кількість переглядів: 749

Звенигородський відділ Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області інформує, що  паспорт громадянина України для виїзду за кордон надається за бажанням особи, оформлюється дітям від народження строком на 4 роки, громадянам віком від 16 років - строком на 10 років. Громадянин України не може мати більше двох діючих паспортів для виїзду за кордон.

Для отримання паспорта громадянина України для виїзду за кордон необхідно:

  • подати до територіального органу/підрозділу ДМС України або до центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), центру обслуговування «Паспортний сервіс» ДП «Документ» необхідні документи (у разі проживання за кордоном подати документи до відповідної дипломатичної установи);
  • під час оформлення заяви в територіальному органі/підрозділі ДМС або в центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), центрі обслуговування «Паспортний сервіс» ДП «Документ» необхідно пройти процедуру сканування відбитків вказівних пальців рук. Сканування відбитків пальців рук дітей здійснюється з 12 років;
  • перевірити правильність внесення персональних даних про себе до заяви-анкети, звертаючи при цьому особливу увагу на правильність написання транслітерації свого прізвища та імені (за умови надання підтверджуючих документів) та засвідчити власним підписом у заяві-анкеті правильність таких даних;
  • звернутися до органу, де подавалася заява-анкета, та отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон, надавши при цьому паспорт громадянина України.

Заява для оформлення паспорта особою, яка досягла 16–річного віку, подається особисто.

Заява для оформлення паспорта особі, яка не досягла 16–річного віку, подається одним з батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників або інших законних представників особисто або законним представником (згода іншого з батьків/опікунів не потрібна).

Вартість послуги та пільги

Увага! Інформація про платежі у даній інформації актуальна лише для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон у підрозділах міграційної служби. При оформленні цього документу в консульських установах України за кордоном сплачується консульський збір. 

У разі оформлення протягом 20 робочих днів сума адміністративного збору складає 694 грн.

У разі термінового (протягом 7 робочих днів) оформлення сума адміністративного збору складає 1046 грн.

У разі термінового (протягом 3 робочих днів у випадках, визначених законодавством) оформлення сума адміністративного збору складає  1046 грн.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатись до територіальних органів/підрозділів ДМС України, або до центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), центру обслуговування «Паспортний сервіс» ДП «Документ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь