A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Привітали працівників соціальної сфери із професійним святом

Дата: 04.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 394

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який щорічно відзначається в Україні в першу неділю листопада, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом із керівниками Звенигородської районної державної адміністрації та міської громади завітав у колектив управління соціального захисту населення, щоб привітати з прийдешнім професійним святом.

У дружній робочій атмосфері, яка щодня гуртує 76 працівників, очільник районної ради адресував кожному із присутніх теплі слова: «Ви покликані віддавати власні сили та душевне тепло ближнім, які потребують особливої уваги й турботи, опинилися у складних життєвих обставинах, на самоті, утратили дорогоцінне здоров’я чи віру в завтрашній день. Таким людям завжди на допомогу приходять соціальні янголи-охоронці, підставляють міцне плече, можуть розрадити та захистити від негараздів. Із вдячністю за надскладну та благородну місію бажаємо вам гідної винагороди від суспільства, міцного здоров’я, невичерпного джерела енергії. Нехай ваша доброта, чуйність та мудрість повертаються людською любов’ю і повагою».

За добросовісну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток соціального захисту населення грамотою Звенигородської районної ради нагороджено головного спеціаліста відділу адресних допомог Оксану Мемех та головного спеціаліста відділу обліку та бухгалтерської звітності Ірину Саєнко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь